Rehabilitació de Façanes i Cobertes

Mòdul 3 del Postgrau en Rehabilitació
PDF version

Rehabilitación de Fachadas y Cubiertas

Modular 3 del Postgrado en Rehabilitación
PDF version

Presentació del llibre "L'omega de la rosa"

El proper 4 de febrer a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "L'omega de la rosa" de Cristina Àlvarez Roig i Israel Clarà.

L'acte comptarà amb la participació de l'arquitecte Jordi Garcés, els autors del mateix, Cristina Àlvarez Roig i Israel Clarà i amb la poeta i metgessa Fe Ferré Ferraté que clourà l'acte amb un breu recital d'alguns dels seus poemes.
PDF version

Acto en memoria del arquitecto Joan Antoni Solans

La Agrupación de Arquitectos Urbanistas del COAC —en colaboración con el Departamento de Territorio y Sostenibilidad de la Generalitat, la Real Academia Catalana de Bellas Artes de Sant Jordi, el Área Metropolitana de Barcelona, el Museo de Historia de Barcelona y el Instituto de Estudios Catalanes— organiza un acto en memoria del compañero Joan Antoni Solans i Huguet, el próximo lunes 3 de febrero a las 18.30 horas, que tendrá lugar en el Teatro Poliorama de Barcelona.

PDF version

Presentació del llibre "Materia informada"

El proper 30 de gener a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Materia informada. Deformación, conformación y codificación: procedimientos de almacenamiento de información en la materia" de Ignacio Borrego.

L'acte comptarà amb la participació de Sol Candela, directora de la Fundación Arquia; Jaime Coll, doctor arquitecte, i Ignacio Borrego, doctor arquitecte i autor del llibre.
PDF version

Postgrau | Recerca i innovació en l'arquitectura sanitària

Aquest postgrau té un caràcter investigativo. En ell s'abordaran les innovacions i les noves respostes projectuals en l'arquitectura sanitària. Per a cursar aquest postgrau és imprescindible haver cursat el postgrau 'L'Arquitectura de l'Hospital del S. XXI'.
PDF version

Reforç de fonamentacions, Apeuaments de tot tipus i tècniques d'estabilització durant el Procés Constructiu

Modular 3 del Postgrado en Rehabilitar desde la estructura
PDF version

Reforç de fonamentacions, Apeuaments de tot tipus i tècniques d'estabilització durant el Procés Constructiu

Mòdul 3 del Postgrau Rehabilitar des de l'estructura
PDF version

Exposición: "Para Durar"

A partir del próximo 16 de enero se podrá visitar en el Colegio de Arquitectos de Cataluña la exposición "PARA DURAR", un resumen de fotografías del trabajo de más de un centenar de mujeres que, durante las tres primeras semanas de marzo del 2018, participaron en las tareas de restauración de los revocos tradicionales en la concesión Allou-Sana, en el poblado de Tangassogo (Tiébélé), situado al sur de Burkina Faso.
PDF version

Pàgines