Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Colors, terra, aigua i llum a l'espai"

Del 4 al 31 d’octubre, la seu de la Delegació del Vallès acull l’exposició "Colors, terra, aigua i llum a l'espai", de Beatriz Nieves Díaz Rodríguez.

Actualment, l'artista i arquitecta compagina els treballs d'arquitectura amb els de pintura sobre llenç a l'oli o l'acrílic, dins el moviment o estil "action painting" (o pintura d'acció). Utilitza i experimenta amb tècniques i materials a la recerca d'una expressió pictòrica que arribi a l'"interior sensible" de l'observador, amb un resultat final ple de vigor i sentiments.
PDF version

Exhibition '20 architects of the 20th century'

Casa Lluvià hosts the exhibition '20 architects of the twentieth century', constructivist portraits by Maria Picassó, from October 10th to November 3rd.

Maria Picassó is an architect and professional illustrator based in Barcelona, with wide range of projects for video games, books and worldwide press.

With a unique and recognized vector style, she is a versatile, enthusiastic and experienced artist who enjoys all the lines, shapes and colours.

PDF version

Exposición: "20 arquitectos del siglo XX"

La sala de exposiciones de la Casa Lluvià acoge, del 10 de octubre al 3 de noviembre, la exposición "20 arquitectos del siglo XX", retratos constructivistas de María Picassó Piquer.

María Picassó es arquitecta e ilustradora profesional, con sede en Barcelona y con una amplia gama de proyectos realizados para videojuegos, libros y prensa en todo el mundo.
PDF version

Exposició: "20 arquitectes del segle XX"

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 10 d’octubre al 3 de novembre, l’exposició "20 arquitectes del segle XX", retrats constructivistes de Maria Picassó i Piquer.

Maria Picassó és arquitecta i il·lustradora professional, amb seu a Barcelona i amb una àmplia gamma de projectes realitzats per a videojocs, llibres i premsa a tot el món.
PDF version

Territorial, exposició de fotografies d'Elisenda Rosàs

TERRITORIAL és una exposició de fotografies d'Elisenda Rosàs que es podrà veure del 17 d'octubre al 9 de desembre a la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

L'acte inaugural es farà el divendres 19 d'octubre de 2018 a les 19.30h.

PDF version

Entrega de Premios del 3º Concurso Fotográfico COAC-CC

El pasado 21 de septiembre a las 19 h, la sede de Vic de la Demarcación de las Comarcas Centrales acogió el acto de entrega de premios del 3º CONCURSO FOTOGRÁFICO COAC-CC.

El acto empezó con la bienvenida por parte del presidente de la Demarcación, Miquel Sitjà, quien presentó a los miembros del jurado: Susagna Roura, regidora de Cultura del Ayuntamiento de Vic; Víctor Castelo, fotógrafo, y Eduard Selva, arquitecto y fotógrafo.
PDF version

Exposició de les propostes presentades al 3r Concurs Fotogràfic COAC-CC

El passat 21 de setembre, la seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals va acollir l’acte de lliurament de premis del 3er CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC.

L’acte va començar amb la benvinguda per part del president de la Demarcació, Miquel Sitjà, qui va presentar els membres del jurat: Susagna Roura, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic; Víctor Castelo, fotògraf, i Eduard Selva, arquitecte i fotògraf.
PDF version

Exposición dels Premis AJAC XI

Conferencia inaugural Inexperiències a cargo de Arqbag + LaCol, premiados en la categoría A2 Obra no construida
Jueves 4 de octubre de 2018, a las 19.30 horas

La sala de exposiciones de la Demarcación de Girona del COAC acogerá hasta el 23 de octubre la exposición de los Premios AJAC XI, que reúne los proyectos presentados en la última edición. En esta ocasión, el diseño y producción de la muestra ha ido a cargo de LO-*GO! del estudio08014, ganadores del concurso.

Premios AJAC
PDF version

Pàgines