50 anys de l'Arxiu Històric del COAC al museu de Tortosa

Amb motiu de la designació de la ciutat de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana per a l’any 2021, la seu de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb la col·laboració del Museu de Tortosa acullen l’exposició 50 Anys de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

PDF version

Exposició: "Per durar"

La seu de la Delegació del Vallès acull, fins a l’1 de novembre, l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, el mes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

PDF version

Exposición central del Plan de Ordenación Urbanística Municipal de Figueres

El lunes 13 de septiembre, a las 17.30 h, tendrá lugar la inauguración de la exposición central del POUM de Figueres en la sala de exposiciones de la Delegación del Alt Empordà del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC). El acto contará con la participación de la alcaldesa de Figueres, Agnès Lladó, y de la delegada del Alt Empordà del COAC, M Mercè Oriol.

PDF version

Exposició central del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Figueres

El dilluns 13 de setembre, a les 17.30 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició central del POUM de Figueres a la sala d’exposicions de la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). L’acte comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i de la delegada de l’Alt Empordà del COAC, M Mercè Oriol.
 

La mostra visualitza, a través de plafons informatius, com serà el planejament de Figueres els pròxims 20 anys. 

PDF version

Exposición: "CurArte"

La sala de exposiciones de la sede de Vic del Colegio de Arquitectos acogerá la exposición CurArte, del fotógrafo Tino Soriano, en el marco del festival fotográfico Revela’t

PDF version

Exposició: "CurArte"

La sala d’exposicions de la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes acollirà l’exposició CurArte, del fotògraf Tino Soriano, dins el festival fotogràfic Revela’t

PDF version

Exhibition “LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”

Casa Lluvià is hosting, from 16 September to 10 October, the exhibition “LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, curated by Fermí Bataller and Francesc Rafat.

PDF version

Exposició: “La Seu de Manresa, 700 anys / De Berenguer de Montagut a Gaudí”

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 16 de setembre al 10 d’octubre, l’exposició “LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, comissariada per Fermí Bataller i Francesc Rafat.

PDF version

Exposició: Temps de Pandèmina II. La Colla del Pinzell

Des del 19 de juliol i fins al 6 de setembre, la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes segueix amb la sèrie d’exposicions pictòriques del col·lectiu artístic ‘La Colla del Pinzell’. 

La Colla del Pinzell està formada per una cinquantena d’artistes jubilats formats en diferents centres i escoles d´art, com l´Escola d´Arts i Oficis i l´Escola de la Dona. 

PDF version

Pàgines