Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposición: "Josep Maria Pericas i Morros, 1881-1966. Arquitecto"

Del 24 de enero al 28 de abril, el Museo del Arte de la Piel acoge la exposición “Josep Maria Pericas i  Morros. 1881-1966. Arquitecto”, organizada por la Demarcación de las Comarcas Centrales del Colegio de Arquitectos de Cataluña.

La inauguración será el jueves 24 de enero a las 19.30h en el Museo del Arte de la Piel (Calle Arquebisbe Alemany, 5, Vic)

PDF version

Exposició: "Josep Maria Pericas i Morros, 1881-1966. Arquitecte"

Del 24 de gener al 28 d’abril, el Museu de l’Art de la Pell acull l’exposició “Josep Maria Pericas i  Morros. 1881-1966. Arquitecte”, organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

L'acte d'inauguració serà el dijous 24 de gener a 2/4 de 8 del vespre al Museu de l'Art de la Pell (Carrer de l'Arquebisbe Alemany, 5, 08500 Vic)
PDF version

Mesurar amb escaires Lo Medieval a Tarragona

El dijous 7 de febrer de 2019 s'obre al públic l'exposició "Mesurar amb escaires Lo Medievala la Demarcació de Tarragona del COAC, una exposició comissariada pels arquitectes Kim Lloveras, Judit Taberna, Núria Ayala i Victòria Bassa.  

Els mestres d'obra projectaven els espais considerant la llum natural com a símbol de la veritable llum, la divina. La percepció visual, el con de bona visió i la raó àuria son l'essència de les seves obres, i les seves mesures els antecedents del sistema mètric modern.
PDF version

Exposición: irreality’s “cuando mirando al suelo ves el cielo”

Carme Ollé i Coderch presenta la exposición irreality’s “cuando mirando al suelo ves el cielo”, que se podrá ver en la sede del COAC de Terrassa hasta el 15 de febrero.
PDF version

Exposició: irreality’s “quan mirant al terra veus lo cel”

Carme Ollé i Coderch presenta l’exposició irreality’s “quan mirant al terra veus lo cel”, que es podrà veure a la seu del COAC de Terrassa fins al 15 de febrer.

La fotògrafa barcelonina, que compta amb més de 250 exposicions des del 2003, ha exposat a Girona, Tarragona, Barcelona, Madrid, Puebla (Mèxic), Kristiansand (Noruega), Seül (Corea), París i Venècia, entre altres. La seva obra ha estat seleccionada en Biennals d’Art Contemporani i premiada amb més de 40 distincions en concursos internacionals.
PDF version

Exposició: "L'arquitecte del mercat d'Horta. Ramon Térmens"

El proper 17 de gener a les 19 h s'inaugura l'exposició "L'arquitecte del mercat d'Horta. Ramon Térmens: arquitecte i pintor" a l'Espai Picasso de plaça Nova, organitzada per "El Pou. Grup d'estudis de la Vall d'Horta i la Muntanya Pelada" i impulsada des del Grup territorial d'Horta-Guinardó del COAC, l'AAUC (Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya) i l’AADIPA (Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic).  
PDF version

Pàgines