Presentació del 4rt número de la col·lecció Manuals de Museologia de l'Associació de Museòlegs de Catalunya

Institut Català de Patrimoni Cultural
© ICRPC
Divendres, 8 octubre, 2021 - 19:00
Gratuït

Presentació del llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre

El pròxim dimecres 13 d'octubre de 2021, a les 19.30 hores, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la presentació del llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre.

PDF version

Conferencia “La Ciudad como recurso” a cargo de Magda Mària

El jueves 7 de octubre, a las 16 h, la sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC acoge la conferencia La ciudad como recurso, a cargo de la arquitecta Magda Mària, que es la encargada de iniciar el ciclo de conferencias MARQ 2021/2022 que organiza la Escuela Politécnica Superior de la Universitat de Girona.

PDF version

Conferència “La Ciutat com a recurs” a càrrec de Magda Mària, arquitecta

El dijous 7 d’octubre, a les 16 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència La ciutat com a recurs, a càrrec de l’arquitecta Magda Mària, que és l’encarregada d’iniciar el cicle de conferències MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

PDF version

INEXPERIÈNCIES: Mesura, Marta Domènech & David López y Arantxa Manrique Arquitectes

En el marco de la itinerancia de la exposición de los Premios AJAC XII en la sala de exposiciones de la Demarcación de Girona del COAC, el jueves 23 de septiembre de 2021, a las 19 horas, tendrá lugar, en formato híbrido, una nueva sesión del ciclo de conferencias “Inexperiencias” de la doceava edición de los Premios AJAC, con la presentación de tres de los equipos galardonados.
PDF version

INEXPERIÈNCIES: Mesura, Marta Domènech & David López i Arantxa Manrique Arquitectes

En el marc de la itinerància a la Demarcació de Girona del COAC de l’exposició Premis AJAC XII, el dijous 23 de setembre de 2021, a les 19 hores, tindrà lloc, en format híbrid, una nova sessió del cicle “Inexperiències” de la dotzena edició dels Premis AJAC, amb la presentació de tres dels equips guardonats.
 
PDF version

Curs de maquetació 3D per arquitectes i dissenyadors - Google Sketchup

Per aprendre a modelar en 3D amb el google Sketchup
PDF version

Pàgines