¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposició del 5è Concurs Fotogràfic COAC-CC

La sala d'exposicions del COAC-Vic acollirà del 6 al 31 d'octubre l’exposició de les obres seleccionades al 5è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC

Aquesta ha estat la cinquena edició del concurs fotogràfic, i la primera celebrada a través d’Instagram. La finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura, a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats. Sota el lema “L’OMBRA EN L’ARQUITECTURA” s’han presentat 185 obres.

PDF version

Lliurament de Premis del 5è Concurs Fotogràfic COAC-CC

El proper dilluns 5 d’octubre a les 19 h, coincidint amb el Dia Mundial de l’Arquitectura, Alba Camps, delegada territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya Central, assistirà al lliurament dels premis del 5è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC. També ens acompanyaran Miquel Sitjà, President de la Demarcació de les comarques Centrals del COAC; Claudina Relat, regidora del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa; i Ignasi Janer, tècnic assesor de l'àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vic.

PDF version

Presentació del llibre "Cháchara"

El proper 28 de setembre a les 16 h,  i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Cháchara y otras historias de arquitectura" amb la participació de l'autor, l'arquitecte Moisés Puente.
Prem aquí per seguir-la.
PDF version

1a sessió del Cicle Hàbitat II: Recursos

El 15 d'octubre a les 18.30 h arrenca el cicle Hàbitat II, les primeres passes, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso, Jesús Cardona i Carlos Bergillos. 
PDF version

Comença el cicle de conferències Hàbitat II

Entenem que l’arquitectura és l’art d’habitar el territori: el transformem per fer-lo habitable. El fet d’habitar no es dona únicament en els edificis o les ciutats, sinó en tot el territori que dona suport a la nostra manera de viure. Com vam veure al cicle HÀBITAT I, són les relacions entre el metabolisme socioeconòmic i la biosfera les que determinen les nostres possibilitats d’habitar.
2020-09-21 14:19
Tornar

Arquitectura, cooperació i espiritualitat

El proper dijous 29 d'octubre tindrà lloc la conferència online "Arquitectura, cooperació i espiritualitat". Diàleg amb Pau Vidal Sas, arquitecte, jesuïta i teòleg (Migra Studium i EIDES), i conduït per Diego Carrillo Messa, arquitecte (Celobert Cooperativa).
PDF version

Pàgines