Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposició: "Arquitectura & Espais"

En l'exposició "Arquitectura & Espais", l'artista Josep Pastor presenta una selecció de les seves últimes obres de pintura i escultura.
PDF version

El Archivo Histórico participa en una exposición en Japón sobre los milagros artísticos de Barcelona

El Archivo Histórico del COAC vuelve a internacionalizarse. Una quincena de documentos de sus fondos han viajado hasta Japón para formar parte de la exposición 'Barcelona. La ciutat de los milagros artísticos', organizada por el MNAC, y que repasa las distintas etapas del arte moderno catalán desde el Modernismo hasta las Avanguardas. 

2019-04-11 12:44
Tornar

Debat amb els candidats de Reus a les eleccions municipals 2019

En el marc de les eleccions municipals 2019, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), conjuntament amb el Centre de lectura de Reus, organitzen un debat amb els representants polítics de la ciutat de Reus amb l'objectiu de confrontar idees sobre models de ciutat i conèixer el punt de vista dels candidats sobre el futur de l'arquitectura i l'urbanisme a la ciutat. Comptarà amb la col·laboració de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes.

PDF version

Exposición "20 arquitectos del siglo XX"

La sala de exposiciones de la sede de Vic del Colegio de Arquitectos acoge, del 25 de abril al 30 de mayo, la exposición "20 arquitectos del siglo XX", retratos constructivistas de Maria Picassó i Piquer.

Maria Picassó es arquitecta e ilustradora profesional, con sede en Barcelona y con una amplia gamma de proyectos realitzdos para videojuegos, libros y prensa en todo el mundo.
PDF version

Inventaris-Registres d’Arquitectura, Urbanisme i Espai Públic contemporani

El proper 17 de maig a les 19 h, en el marc de la Setmana d'Arquitectura, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la jornada Inventaris-Registres d’Arquitectura, Urbanisme i Espai Públic contemporani. 
PDF version

Taller: Croquis de cares

En el marc de l’exposició "20 arquitectes del segle XX", que acull la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes del 25 d’abril al 30 de maig, tindrà lloc el proper 10 de maig a les 18 h  un taller amb Maria Picassó, CROQUIS DE CARES.

Només cal portar llibreta i bolígraf.

Agrairem inscripció prèvia a comarquescentrals@coac.net.

 

PDF version

Pàgines