Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Los Premios de Arquitectura de les Comarcas de Girona premian 15 proyectos

El pasado 1 de junio, la sede de la Demarcación de Girona del COAC acogió el Acto de entrega de la 21 edición de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona, con la asistencia de más de doscientas personas. El acto empezó con la bienvenida por parte del presidente de la Demarcación de Girona, Narcís Reverendo.
2018-06-02 13:04
Tornar

Síntesis Arquitectòniques "El pilar en Mies van der Rohe. El léxico del acero”

El Departamento de Cultura de la Demarcación de Girona del Colegio de Arquitectos de Catalunya (COAC) inicia el jueves 28 de junio la tercera edición del ciclo de conferencias síntesis Arquitectónicas. Este ciclo pretende acercar a la sociedad los trabajos de investigación de varios profesionales mediante la presentación de sus tesis doctorales basadas en temáticas donde la arquitectura es el eje central.
PDF version

Síntesis Arquitectòniques "El pilar en Mies van der Rohe. El lèxic de l’acer”

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) inicia el dijous 28 de juny la tercera edició del cicle de conferències sínTESIS Arquitectòniques. Aquest cicle pretén apropar a la societat els treballs d’investigació de diversos professionals mitjançant la presentació de les seves tesis doctorals basades en temàtiques on l’arquitectura és l’eix central.

PDF version

The Architectural Awards of the Counties of Girona distinguish 15 projects

On 1 June, the head office of the Girona regional branch of the COAC hosted the presentation of the 21st Architectural Awards of the Counties of Girona in the presence of more than 200 people.
2018-06-02 13:04
Tornar

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona premien 15 projectes

El passat 1 de juny, la seu de la Demarcació de Girona del COAC va acollir l’Acte de lliurament de la 21a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, amb l’assistència de més de dues-centes persones.
2018-06-02 13:04
Tornar

Exposició "Coderch a Roses. Casa Rozes, 1962"

L’exposició té com a protagonista la Casa Rozes de Roses, obra de l’arquitecte José Antonio Coderch de Sentmenat, amb la voluntat d’emfatitzar el valor del patrimoni arquitectònic català. La casa mostra una arquitectura moderna i alhora arrelada a la tradició constructiva mediterrània que respon, des d’un gran respecte pel territori, a un solar excepcional situat a la punta de l’Almadrava, a un clima concret i a un paisatge amb el qual dialoga.
PDF version

Conferència “Som on som” a càrrec de TEd'A arquitectes

El divendres 8 de juny a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència “Som on som”, a càrrec de TEd’A arquitectes, a la Capella de Sant Francesc d’Olot, organitzada per la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC. L’acte serà presentat per l’arquitecte Eduard Callís. 

"Som on som. Rere el sentit que té de punt de partida, la frase juga endimoniadament amb el ser/ser i amb el ser/estar."
Paraules Locals. Perejaume

PDF version

Pàgines