Cicle "Learning from Denise: Pedagogia i Campus"

El dijous 28 d'octubre, a les 20 hores, s’ha programat la tercera sessió del cicle "Learning from Denise" sota el títol “Pedagogia / Campus”. En aquesta ocasió, conversaran al voltant de la figura de Denise Scott Brown, els arquitectes Lina Toro (UPM) i Miguel Mayorga (UPC). La conferència es podrà seguir a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

PDF version

Cicle "Concerts al pati: Quartet Mèlt"

“La música i l’arquitectura són dues disciplines que estan relacionades entre si, donant origen a espais, estructures, geometries, harmonia, textures o colors. Al llarg de la història aquesta relació ha anat evolucionant, barrejant-se una amb l’altre fins a arribar al punt que una obra musical pot ser l’inici de la inspiració arquitectònica o, un espai, la inspiració de la música...” comenta l'arquitecte italià Renzo Piano.
 
PDF version

Conferència "Patrimoni i Sostenibilitat" a càrrec de Fernando Vegas i Camilla Mileto

El dijous 14 d’octubre, a les 16 h, tindrà lloc la segona conferència del cicle de conferències MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta ocasió, els arquitectes Fernando Vegas i Camilla Mileto impartiran la conferència “Patrimoni i sostenibilitat” a través de la plataforma Google Meet

PDF version

Presentació del 4rt número de la col·lecció Manuals de Museologia de l'Associació de Museòlegs de Catalunya

Institut Català de Patrimoni Cultural
© ICRPC
Divendres, 8 octubre, 2021 - 19:00
Gratuït

Presentació del llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre

El pròxim dimecres 13 d'octubre de 2021, a les 19.30 hores, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la presentació del llibre “Girona XX-XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment”, de Narcís Sastre.

PDF version

Conferencia “La Ciudad como recurso” a cargo de Magda Mària

El jueves 7 de octubre, a las 16 h, la sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC acoge la conferencia La ciudad como recurso, a cargo de la arquitecta Magda Mària, que es la encargada de iniciar el ciclo de conferencias MARQ 2021/2022 que organiza la Escuela Politécnica Superior de la Universitat de Girona.

PDF version

V Arquitectour Girona: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués

Un any més, la Demarcació de Girona del COAC commemora el Dia Mundial de l’Arquitectura a través de l’Arquitectour Girona: Revisitant l’arquitectura moderna de Cadaqués, que enguany coincidirà amb el cinquantè aniversari de la mort de Peter Harnden i el centenari del naixement de Lanfranco Bombelli.
PDF version

Conferència “La Ciutat com a recurs” a càrrec de Magda Mària, arquitecta

El dijous 7 d’octubre, a les 16 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència La ciutat com a recurs, a càrrec de l’arquitecta Magda Mària, que és l’encarregada d’iniciar el cicle de conferències MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

PDF version

INEXPERIÈNCIES: Mesura, Marta Domènech & David López y Arantxa Manrique Arquitectes

En el marco de la itinerancia de la exposición de los Premios AJAC XII en la sala de exposiciones de la Demarcación de Girona del COAC, el jueves 23 de septiembre de 2021, a las 19 horas, tendrá lugar, en formato híbrido, una nueva sesión del ciclo de conferencias “Inexperiencias” de la doceava edición de los Premios AJAC, con la presentación de tres de los equipos galardonados.
PDF version

Pàgines