Audiència amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Imatge: 
© Palau de la Generalitat de Catalunya

El passat dimecres 13 d’abril va tenir lloc al Palau de la Generalitat una trobada entre el president, Carles Puigdemont, el degà del Col·legi d’Arquitectes, Lluís Comeron, i la secretària de la Junta de Govern, Assumpció Puig.

En aquesta primera reunió de l’actual legislatura es va voler transmetre al president la situació del col·lectiu d’arquitectes, l’impacte de la crisi immobiliària i els reptes de present i futur que estem afrontant, que suposen tant l’ampliació dels nostres rols professionals com la redefinició del paper que hem de tenir dins la societat.

En el transcurs de l’entrevista també es va plantejar la incidència que el marc legislatiu i l’acció de Govern han de tenir per contribuir a la recuperació del sector.

En aquest sentit, la trobada va servir també per compartir amb el president els principals valors que té la futura Llei d’Arquitectura de Catalunya, que ja ha iniciat la seva tramitació al Parlament. El president va coincidir en la importància de tenir un marc normatiu que reconegui el valor de l’arquitectura i el seu paper dins la societat, així com el treball dels arquitectes i les condicions en les quals el desenvolupen.

18/04/2016
Tornar