Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Creative Commons Thomas

Trobades individuals amb Guida Maymó, corresponsal del COAC a Hamburg

Des del Servei Internacional del COAC continuem programant trobades individuals amb els nostres corresponsals a l'estranger. Es tracta d'una gran oportunitat per aprofundir en l'exercici de la professió en els països que desperten interès als col·legiats, i poder resoldre dubtes i qüestions.

El dimarts 18 d'octubre tindrà lloc una jornada dedicada a Alemanya, amb Guida Maymó, corresponsal del COAC a Hamburg. Guida Maymó treballa a LRW Architekten und Stadtplaner, despatx d'arquitectes centrat en projectes d'habitatges d'obra nova i de planejament urbanístic de nous barris o conjunts edificats.

Hamburg, i en general les grans ciutats d'Alemanya, estan creixent demogràficament i hi ha una alta demanda d'habitatge. Recentment s'ha volgut apostar, almenys en una part de l'obra nova, per habitatges de lloguer reduit, fet que fa necessari que els projectes tinguin uns costos de construcció econòmics. L'altre gran repte que tenen els arquitectes alemanys en aquests moments és contruir barris i conjunts edificats que barregin usos, com són viure i treballar. 

Si voleu reunir-vos amb la nostra corresponsal durant mitja hora, envieu un correu electrònic a internacional@coac.net.
30/09/2016
Tornar