Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arquitectes Catalans al Món: presentació del veredicte de la Mostra Internacional

El 24 de febrer a les 19 h es donaran a conèixer a la sala d’actes del COAC els 25 projectes seleccionats a la Primera Mostra d’Arquitectura Internacional Catalana, que té per objectiu registrar, destacar i divulgar la feina realitzada per arquitectes catalans fora de l’Estat en els darrers deu anys.

Així mateix, també se sabran els 2 projectes premiats al Premi d’Innovació de la Fundació Banc Sabadell, que reconeix l’esforç dels professionals que utilitzen el seu talent per aconseguir l’excel·lència més enllà de les fronteres de l’Estat.

En total s’han presentat 73 obres, repartides per ciutats de tots els continents (Xangai, Moscou, Berlín, Santa Fe, Washington, Moràvia, Brest, Buenos Aires, Mèxic DF, Hamburg, Londres, Sofia, París, Marràqueix, Sidney... entre d’altres).

Amb aquest acte es vol posar en valor i homenatjar la feina que estan duent a terme els arquitectes catalans més enllà nostre territori. Aquesta tasca, realitzada de formes molt diverses i amb una llarga trajectòria en el temps, en els darrers anys ha agafat una especial significació donat el difícil context econòmic.

Els arquitectes i l’arquitectura catalana a l’estranger
En el transcurs de l’acte diferents membres de la Xarxa de Corresponsals del COAC explicaran com es percep l’arquitectura catalana al país on estan exercint i com el fet de ser arquitectes formats a Catalunya els ha ajudat a iniciar una carrera professional fora d’aquí.

Aquesta visió es complementarà també amb l’aportació d’arquitectes catalans que estan impartint docència en universitats i centres de recerca d’arreu del món.

L’acte comptarà també amb la intervenció del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

Es prega confirmació d'assistència.

Patrocina:
17/02/2015
Tornar