La transformació del riu a la Seu d'Urgell (1982-1992)

La transformació del riu a la Seu d'Urgell (1982-1992)

Imatge: 
© COAC Lleida - Delegació del Pirineu

La Delegació del Pirineu del COAC organitza aquest dissabte una visita guiada per conèixer el Parc Olímpic del Segre i la transformació del riu a la Seu d’Urgell.

El pròxim dissabte, 8 de juny a les 11.00 hores, amb sortida des del Centre Cívic El Passeig.

Aquest dissabte, 8 de juny, la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza a la Seu d’Urgell l’activitat “El Parc Olímpic del Segre. La transformació del riu a la Seu d’Urgell (1982-1992)”. A les 11.00 hores, al Centre Cívic El Passeig, l’alcalde en funcions de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, donarà la benvinguda als assistents i el delegat al Pirineu del COAC, Ricard Lobo, serà l’encarregat de presentar l’activitat.

Seguidament, en el mateix espai, s’inaugurarà l’exposició “La transformació del riu a la Seu d’Urgell (1982-1992)” amb l’explicació a càrrec de l’enginyer de camins Ramon Ganyet, que farà una aproximació als projectes d’obres de la canalització del riu, la reparcel·lació, el sanejament d’aigües residuals i accessos, el parc urbà i l’edifici de serveis. 

A més, els assistents visitaran el Parc Olímpic del Segre amb l’explicació “La gestió esportiva i econòmica del Parc del Segre”, a càrrec de Francesc Ganyet, gerent del Parc del Segre.

Inscripcions: Gratuïtes a secre.pirineu@coac.cat o al tel. 973 353 600

Opció dinar: 15 euros

 

La Seu d’Urgell,  juny de 2019

Versió per a imprimirPDF version