Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Àgora d'Urbanisme, primera trobada anual

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes (AAUC) han acordat organitzar conjuntament una jornada anual que portarà per nom Àgora d'Urbanisme.

Aquest espai de debat, que s'iniciarà el 2019 i està previst celebrar cada mes de gener, segueix les línies marcades per la Llei de l'Arquitectura, que estableix entre altres objectius el foment de la qualitat arquitectònica i urbanística.
2019-03-19 11:00
Tornar

Se abre el período de exposición pública del Plan territorial sectorial de vivienda

Se ha publicado en el DOGC de 14 de marzo el anuncio del Departamento de Territorio y Sostenibilidad por el cual se somete a información pública, por un plazo de 45 días hábiles, el Proyecto de decreto por el cual se aprueba el Plan territorial sectorial de vivienda y se despliegan los artículos 12.9, 73.1 y 75.1 de la Ley 18/2007, de 28 de diciembre, del derecho a la vivienda.
2019-03-18 12:04
Tornar

S'obre el període d'exposició pública del Pla territorial sectorial d'habitatge

S'ha publicat al DOGC de 14 de març l’anunci del Departament de Territori i Sostenibilitat pel qual se sotmet a informació pública, per un termini de 45 dies hàbils, el Projecte de decret pel qual s’aprova el Pla territorial sectorial d’habitatge i es despleguen els articles 12.9, 73.1 i 75.1 de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge.
2019-03-18 12:04
Tornar

Docents i arquitectes dibuixen conjuntament el futur dels nous espais d'aprenentatge

La millora metodològica i didàctica als centres docents és una qüestió que és damunt la taula els últims anys, però ara ja no és cosa només dels mestres. Així va quedar demostrat el passat divendres 15 de març quan la sala del Paranimf de la Universitat de Barcelona va omplir-se amb docents i arquitectes per a la jornada ‘Nous espais, nous aprenentatges’, organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Fundació Bofill i el Departament d’Educació.  

2019-03-18 11:11
Tornar

Convocat el Concurs d'idees "Espais Singulars - Palau de Vidre" de Lleida

En el marc de la segona edició del programa Espais Singulars, la Fundació del Paisatge Urbà de Lleida convoca el Concurs d'idees per la intervenció en l'àmbit de l'edifici del Palau de Vidre, dins dels Camps Elisis i recinte de la Fira de Lleida.
2019-03-05 10:00
Tornar

Clausura de la exposición "La Ciudad de Reposo y Vacaciones". Las ciudades que necesitamos

El Ayuntamiento de Castelldefels celebra este año el 85º aniversario del proyecto "La Ciudad de Reposo y Vacaciones" del GATCPAC. Con este motivo, ha organizado una exposición en la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels. La muestra, además de ser una retrospectiva histórica del proyecto, contiene una visión del pasado, presente y futuro arquitectónico de Castelldefels. El COAC ha colaborado deciendo textos y documentación en formato digital de su Archivo Histórico.
PDF version

Cloenda de l'exposició "La Ciutat de Repòs i de Vacances". Les ciutats que necessitem

L'Ajuntament de Castelldefels celebra enguany el 85è aniversari del projecte "La Ciutat de Repòs i de Vacances" del GATCPAC. Amb aquest motiu, ha organitzat una exposició a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels. La mostra, a més de ser una retrospectiva històrica del projecte, conté una visió del passat, present i futur arquitectònic de Castelldefels. El COAC hi ha col·laborat decint textos i documentació en format digital de l'Arxiu Històric.
PDF version

El COAC abre la Convocatoria 2019 de Ayudas a la Cooperación local e internacional

Con la voluntad de continuar haciendo visible la función social de la arquitectura, el Colegio de Arquitectos abre, por octavo año consecutivo, la convocatoria para la concesión de ayudas a proyectos de cooperación al desarrollo local e internacional relacionados con la arquitectura y el urbanismo. La concesión de estas ayudas responde al compromiso del Colegio de dedicar parte de su presupuesto a finalidades sociales.
2019-03-07 13:27
Tornar

El COAC obre la Convocatòria 2019 d'Ajuts a la Cooperació local i internacional

Amb la voluntat de continuar fent visible la funció social de l'arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes obre, per vuitè any consecutiu, la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar part del seu pressupost a finalitats socials.
2019-03-07 13:27
Tornar

El Ayuntamiento de Barcelona responde a las alegaciones del COAC a la MPGM y el PEUI de Sagrada Familia

El Ayuntamiento de Barcelona ha estimado parcialmente las alegaciones presentadas por el COAC a la aprobación inicial del Plan Especial Urbanístico Integral y a la Modificación del Plan General Metropolitano correspondientes a la manzana del Templo de la Sagrada Familia, en el sentido de incorporar a las memorias del PEUI y de la MPGM "una explicación respecto a los diversos arquitectos directores de la obra que se han sucedido desde Antoni Gaudí, así como de las obras llevadas a cabo durante los períodos de dirección de cada uno de ellos".
2019-03-06 10:44
Tornar

Pages