Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
saló ArchitectAtWork Barcelona

El COAC participa en la 2a edició del saló ArchitectAtWork

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes participa, per segon any consecutiu, al saló ArchitectAtWork Barcelona, que enguany tindrà lloc els dies 14 i 15 de febrer al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Així, el COAC hi presentarà els diferents serveis que formen la línia estratègica de Formació i Ocupació de la institució, així com les diferents opcions de col·legiació que ofereix segons la situació laboral del professional.

En l'anterior edició, el 2017, més de 140 empreses del sector van tenir l'oportunitat de presentar el seu producte més innovador davant de més de 2.000 assistents, entre arquitectes i interioristes.

Pots inscriure't gratuïtament al saló introduint el codi 5800.

ArchitectAtWork 

ArchitectAtWork és un nou concepte de saló que té per objectiu donar a conèixer les últimes tendències de productes amb un format homogeni per a totes les empreses i en un ambient distès i relaxat que facilita el networking entre professionals i empreses. El programa de la fira d'aquesta edició del 2018 es complementarà amb conferències paral·leles sobre "La Fusta", el tema escollit per a la present edició.

Presentació de la nova Borsa de Treball del COAC
En el marc del saló, i sota el títol "Les teves aptituds, la clau del teu futur", el COAC presentarà la nova Borsa de Treball. El portal, renovat totalment, permetrà crear un currículum professional molt més complet que fins ara, detallant millor les especialitats, experiència i projectes que l'usuari vulgui destacar.

Així, la nova Borsa té l'objectiu d'esdevenir el portal de referència per a les empreses a l'hora de cercar arquitectes per cobrir les seves vacants.

La presentació tindrà lloc el 15 de febrer a les 18 h a la sala de conferències del saló. Per assistir-hi cal omplir el formulari i estar prèviament inscrit al saló.










29/01/2018
Tornar