Propers Actes

Thu, 12 December to Sun, 15 December

42nd AADIPA Heritage Course

42nd AADIPA Heritage Course

Presentació del "Cahier series Bauhaus Museum Dessau. Box"

El proper 16 de desembre a les 19 h, tindrà lloc a la 8a planta del COAC la presentació del "Cahier series Bauhaus Museum Dessau. Box", d'Addenda Architects.

Comptarem amb la participació dels autors i també de l'editor Moritz Küng, del fotògraf i catedràtic de la Universitat de Barcelona, Manolo Laguillo i de la dissenyadora gràfica Katharina Hetzeneder.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Visita comentada a l'exposició "50 anys de l'Arxiu Històric"

El proper dilluns 16 de desembre a les 16 h, el COAC organitza una visita comentada a l'exposició "50 anys de l'Arxiu Històric", a càrrec de l'arxiver del COAC, Andreu Carrascal.
PDF version

Presentació del llibre "Arquitectura con materiales residuales y alternativos"

El proper 5 de desembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Arquitectura con materiales residuales y alternativos".

L'acte comptarà amb la participació de Joaquim Arnó i Porras, vicepresident del Consell Comarcal del Maresme i president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i de l'autora del llibre, Marta Soriano, artista plàstica i escriptora.


L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

PDF version

El COAC participa al Dia Internacional de les Persones amb Discapaciatat

El proper dimarts 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Fundació SIFU —entitat que vetlla per a la integració de les persones amb diversitat funcional— organitzen el concert per a la inclusió “Música sense barreres”.

La trobada, organitzada amb motiu de la signatura del conveni col·laboració entre ambdues entitats, tindrà lloc a les 18.30h a la Sala Mirador del COAC (8a planta). 
PDF version

EL RESPONSABLE DE CONTRATO. OPORTUNIDAD Y HERRAMIENTAS PARA GESTIONAR LOS PROYECTOS

Un curso para dar herramientas de gestión a los técnicos y hacer un adecuado seguimiento y control de los proyectos con garantías, asegurando su éxito de acuerdo con la Ley de Contratos.

PDF version

Pages