Propers Actes

Thu, 12 December to Sun, 15 December

42nd AADIPA Heritage Course

42nd AADIPA Heritage Course

Cloenda del XLIIè Curset: Visita a equipaments educatius de Vic

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat, pel proper diumenge 15 de desembre de 2019, una visita a Vic a càrrec de Mariona Genís i Judit Taberna, directores del XLIIè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

PDF version

Visita comentada a l'exposició "50 anys de l'Arxiu Històric"

El proper dilluns 16 de desembre a les 16 h, el COAC organitza una visita comentada a l'exposició "50 anys de l'Arxiu Històric", a càrrec de l'arxiver del COAC, Andreu Carrascal.
PDF version

Visita cultural guiada Instal·lacions supercomputador MARENOSTRUM

La Intercol·legial Tècnica del Vallès, organitza el pròxim dimarts, 26 de novembre, una visita guiada a les instal·lacions del supercomputador MareNostrum. Aquesta instal·lació està ubicada al Centre Nacional de Supercomputació de Barcelona (BSC-CNS), a la capella de la Torre Girona i és el supercomputador més potent d'Espanya, i el tercer més potent d'Europa.

PDF version

Salida a Barcelona de la Demarcación de Lleida

La Demarcación de Lleida del Colegio de Arquitectos de Cataluña organiza una salida a Barcelona el sábado 30 de noviembre. Durante la mañana se visitará el Mercado de San Antoni y la superilla y grupo de viviendas y equipación en la antigua Fabra i Coats. La comida será en el bar-restaurante de la Sala Beckett, y por la tarde se visitará el edificio de viviendas para cuatro amigos en Poblenou y la remodelación del paseo de Sant Joan. 

PDF version

Visita guiada a les obres de la Canònica romànica i de l’escrivania de la catedral de Sant Pere de Vic

La Delegació d’Osona i Moianès del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics, juntament amb la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes, organitzen una visita guiada a les obres de la Canònica romànica i de l’escrivania de la catedral de Sant Pere de Vic.
PDF version

Sortida a Barcelona de la Demarcació de Lleida

La Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza una sortida a Barcelona el dissabte 30 de novembre de 2019. Durant el matí es visitarà el Mercat de San Antoni i la superilla i grup d'habitatges i equipament a l'antiga Fabra i Coats. El dinar serà al bar-restaurant de la Sala Beckett, i per la tarda es visitarà l'edifici d'habitatges per a quatre amics a Poblenou i la remodelació del passeig de Sant Joan. 

PDF version

Pedalada: La portada d'aigua a Barcelona des del Riu Besòs. El Rec Comtal

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza, conjuntament amb el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, una pedalada per al proper dissabte 30 de novembre, que formarà part del cicle "Enginyeria en bicicleta".

El punt de sortida serà la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac, a les 10 h, i la pedalada finalitzarà al carrer del Rec Comtal, cap a les 14 h.

PDF version

Visita a las obras del Baix Empordà y el Gironès. Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2019

Con motivo de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2019, el Departamento de Cultura de la Demarcación de Girona del COAC organiza una visita a las obras seleccionadas de este año en el Baix Empordà y el Gironès, el sábado 23 de noviembre por la mañana.

Programa de la visita
09.30 h Dos casas en una en Llagostera.  unparelld’arquitectes: Eduard Callís i Guillem Moliner

PDF version

Visita a les obres del Baix Empordà i el Gironès. Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019

Amb motiu dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza una visita a les obres seleccionades d'enguany al Baix Empordà i al Gironès, el dissabte 23 de novembre al matí.

Programa de la visita
09.30 h Dues cases en una a Llagostera.  unparelld’arquitectes: Eduard Callís i Guillem Moliner
11.45 h Estudi NordEst Arquitectura a Palau-Sator. NordEst Arquitectura: Jordi Riembau i Miquel i Miquel Rusca

PDF version

Arquitectour Comarques Centrals - L'Ametlla de Merola i la Colònia Pons (Puig-reig)

Amb aquesta activitat, la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC s’afegeix a la iniciativa Arquitectours, una activitat per donar a conèixer l’arquitectura del territori posant en valor aquest patrimoni.

L’Ametlla dels ametllans

PDF version

Pages