¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Presentació d'"Intimismes"

El proper 28 de novembre a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Intimismes".

L'acte comptarà amb la participació d'Àlex Susanna, escriptor, poeta i promotor cultural; Josep Minguell, artista, pintor de mural al fresc i doctor en Belles Arts, i Marta Cervelló, autora del llibre.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Presentació de llibres del grup de recerca REARQ

El proper 27 de novembre a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació de dos llibres del grup de recerca REARQ de la UPC, titulats "La transformació dels edificis industrials tèxtils a Catalunya" i "Intervencions en el patrimoni modern a Catalunya".

La presentació comptarà amb la intervenció dels arquitectes Cèsar Díaz, Pere Joan RavetllatXavier Llobet, Fernando Álvarez i Antoni Vilanova.
PDF version

Concert de Nadal a la Demarcació de les Comarques Centrals

La Demarcació de les Comarques Centrals de COAC dona la benvinguda al mes de desembre amb un concert de Nadal a càrrec del grup Bresca Quartet.

Vine a la seu de Vic el 28 de novembre a les 21 h. Passarem una bona estona, desenfada, tot brindant per desitjar-nos un bon Nadal, amb un ambient festiu a ritme de swing i jazz.

Aquest acte està obert a tothom. Us hi esperem!
PDF version

42nd AADIPA Heritage Course

For the last 41 years, the Association of Architects for the Defence and Intervention in Architectural Heritage (AADIPA) of the Architects’ Association of Catalonia (COAC) has been organising the course 'International Seminars on Interventions in Architectural Heritage'. This involves a number of study seminars on the most noteworthy architectural heritage in Europe, and has achieved considerable reach and prestige.

PDF version

The 2nd Architecture in the Classrooms. Our aim is for children and young people to enjoy Architecture Week 2020

For the fourth year running, the Architects’ Association—in conjunction with Barcelona City Council, the Mies van der Rohe Foundation, Construmat and ARQUIN-FAD—are organizing Architecture Week, which will take place between 7 and 17 May 2020.

Following the success of the first Architecture in the Classrooms, which involved 65 schools and 4,000 students, we will be bringing architecture to primary and secondary schools once again with the collaboration of the Barcelona Education Consortium.
2019-09-26 15:15
Tornar

Propostes per al nou Centre Obert d'Arquitectura de Barcelona

Després de la recent renovació de la façana de l’edifici, i aprofitant el seu enclavament privilegiat, el COAC fa un nou pas endavant amb l’objectiu de reforçar la seva vinculació amb la ciutadania, fent-lo alhora més versàtil i accessible. L'objectiu és esdevenir un punt de trobada entre ciutadans i arquitectes, espai comú de debat i reflexió amb la voluntat de conscienciar sobre el rol de l’arquitectura i, alhora, impulsar la recerca. 
PDF version

Pages