Sesión Sert: Sistemas constructivos / estructurales tradicionales de techos tradicionales en actuaciones de rehabilitación

La arquitectura tradicional de forjados de madera, acero, cerámica u hormigón, como reconocerlos, diagnosticarlos, conservarlos o intervenir en  su consolidación en proyectos de Rehabilitación.
PDF version

Sessió Sert: Sistemes constructius / estructurals de sostres tradicionals en actuacions de rehabilitació

L'arquitectura tradicional de forjats de fusta, acer, ceràmica o formigó, com reconèixer-los, diagnosticar-los, conservar-los o intervenir en la seva consolidació en projectes de Rehabilitació.
PDF version

El COAC aposta per un espai públic més amable al Park(ing) Day 2020

El COAC serà present, el proper divendres 18 de setembre, a una nova edició del Park(ing) Day de Barcelona, una iniciativa mundial que se celebra simultàniament a diverses ciutats per reivindicar models urbans més humans.

PDF version

Presentació del llibre "Política y Arquitectura"

 
El proper 29 de setembre a les 18 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Política y arquitectura. Por un urbanismo de lo común y ecofeminista".

Comptarem amb la participació dels autors, els arquitectes Josep Maria Montaner Zaida Muxí, i també amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i la regidora d'habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín.
PDF version

Tanquem el cicle sobre les superilles i el nou model de ciutat parlant de l'urbanisme ecosistèmic

El 20 d'octubre a les 17.30 h tindrà lloc la darrera jornada del cicle Superilles, cap a un nou model de ciutat.
PDF version

La gestió urbana: economia i dret, centre del quart debat sobre Superilles

La quarta jornada del cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat tindrà lloc el 13 d'octubre a les 17.30 h.
PDF version

La qualitat urbana de l'espai públic centra la 3a jornada del cicle sobre Superilles

La tercera jornada del cicle Superilles, cap a un nou model de ciutat tindrà lloc el 6 d'octubre a les 17.30 h, i serà una sessiódedicada a l'habitabilitat i millora de la qualitat urbana i qualitat de vida.
PDF version

Parlem de l'espai públic i col·lectiu a la ciutat, dins el cicle de debats sobre Superilles

El 30 de setembre a les 17.30 h es duu a terme la segona sessió del cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat, en aquesta ocasió dedicada a l'espai públic i col·lectiu.
En aquest segon debat, Espai públic i espai col·lectiu, es parlarà de l'ús que es fa de la ciutat com a lloc de trobada per a l’exercici del dret a l’intercanvi, l’entreteniment i l’estada, la cu
PDF version

El bambú com a material constructiu. Instal·lació a plaça Nova en el marc del Dia Mundial del Bambú

El proper divendres 18 de setembre, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Bambú - organitzada per la World Bamboo Organization i que es podrà seguir en directe per Zoom-, es podrà visitar al vestíbul del COAC a plaça Nova una petita instal·lació amb una mostra de diferents projectes construïts amb bambú, així com xerr
PDF version

Exposició del premi suís Distinction Romande d’Architecture

A partir del proper 1 d'octubre es podrà visitar a la sala d'Exposicions i a l'Altell de plaça Nova l’exposició Distinction Romande d’Architecture - DRAIIII.

La Distinction Romande d’Architecture és un premi que s'atorga cada 4 anys i que té com a objectiu promoure i divulgar les obres d'arquitectura de qualitat finalitzades a la regió francòfona de Suïssa, conscienciar a la ciutadania sobre el rol cultural i responsable de l'arquitectura i fer valdre el compromís amb la qualitat arquitectònica.
PDF version

Pages