Postgrau d'especialització en l'administració pública per a tècnics i arquitectes - Preparació d' oposicions públiques per a arquitecte superior

El curs està destinat a tècnics i arquitectes que vulguin especialitzar-se en la pràctica del treball a l'Administració pública, i de manera més específica en les tasques de l'arquitecte municipal relacionat amb l'Urbanisme. El curs integra documentació específica/complementària per a la preparació d'oposicions públiques d'arquitecte superior.

PDF version

Postgrado de especialización en la administración pública para técnicos y arquitectos - Preparación de oposiciones públicas para arquitecto superior

El curso está destinado a técnicos y arquitectos que quieran especializarse en la práctica del trabajo en la Administración pública, y de manera más específica en las tareas del arquitecto municipal relacionado con el Urbanismo. El curso integra documentación específica/complementaria para la preparación de oposiciones públicas de arquitecto superior.
PDF version

Presentació del llibre "Una ciudad de profesiones"

El proper 29 de desembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Una ciudad de profesiones" de Jordi Ludevid, amb la participació de Toni Solanas.⁣⁣⁣⁣

Clica aquí per seguir l'acte.
PDF version

Curs | La gestió empresarial del despatx professional

Una gestió empresarial dels nostres despatxos professionals constituirà la clau de l'èxit dels nostres estudis, permetent una millor organització i uns millors resultats.  
PDF version

Curso | La gestión empresarial del despacho profesional

Una gestión empresarial de nuestros despachos profesionales constituirá la clave del éxito de nuestros estudios, permitiéndonos una mejor organización y unos mejores resultados.  
PDF version

Exposició de fotografies de Francesc Català-Roca

La Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell presenta un conjunt de fotografies procedents de l’exposició de Català-Roca que es va poder veure a la Pedrera, i en la qual l’Arxiu Històric del COAC va tenir un paper molt significatiu.

Les fotografies tenen una mida de 50x50 i 50x70 cms; la seva impressió en paper baritat i el seu emmarcat s’han fet d’acord a la voluntat de Francesc Català-Roca.
PDF version

Curs | Renderitzat arquitectònic amb Lumion 11

Lumion és un programari de renderitzat amb el que generarem imatges i vídeos fotorealistes de gran qualitat. Es importessin models 3D per configurar materials realistes i completarem el model amb elements d'atrezzo (vegetació, decoració, mobiliari extra, cotxes).

PDF version

Curso | Renderizado arquitectónico con Lumion 11

Lumion es un software de renderizado con el que generaremos imagenes y vídeos fotorrealistas de gran calidad. Se importaran modelos 3D para configurar materiales realistes y completaremos el modelo con elementos de atrezzo (vegetación, decoración, mobiliario extra, coches).
PDF version

Curs | Curs específic per definir i introduir de manera pràctica tots els sistemes de climatització a CE3X

Explicar els principals sistemes de climatització que ens podem trobar en edificis comercials, terciaris, de pública concurrència, educatius, etc.  Saber-los interpretar, entendre’ls i definir-los correctament al programa CE3X.
PDF version

Curso | Curso específico para definir e introducir de forma práctica todos los sistemas de climatización en CE3X

Explicar los principales sistemas de climatización que nos podemos encontrar en edificios comerciales, terciarios, de pública concurrencia, educativos, etc. Saber interpretarlos, entenderlos y definir correctamente el programa CE3X.
PDF version

Pages