Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita de obras a la Garrotxa y al Ripollès

Con motivo de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2019, el Departamento de Cultura de la Demarcación de Girona del COAC organiza unas visitas a las obras seleccionadas de este año.

VISITA DE OBRAS A LA GARROTXA Y EL RIPOLLÈS

Tres finestres i una escala
unparelld’arquitectes

La casa del Parc
Arnau Vergés

Institut-Escola Sant Joan de les Abadesses
Massip-Bosch

PDF version

Visita d'obres a la Garrotxa i el Ripollès

Amb motiu dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza unes visites a les obres seleccionades d'enguany.

VISITA D'OBRES A LA GARROTXA I EL RIPOLLÈS

Tres finestres i una escala
unparelld’arquitectes

La casa del Parc
Arnau Vergés

Institut-Escola Sant Joan de les Abadesses
Massip-Bosch

PDF version

Vermuts d'Obra 43 - Visita a Vila-Seca i Salou

El pròxim dissabte 5 d'octubre, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, organitza una visita guiada al Pavelló d'Esports de Vila-seca, a l'avinguda Carles Bohigas de Salou i als Apartaments París del Cap de Salou.

A les 10.30 h ens trobarem al Pavelló de Vila-seca i l'arquitecte Ignacio Álvarez ens explicarà el projecte de rehabilitació interior i cobriment de la pista exterior annexa del Pavelló Municipal Esports de Vila-Seca.
PDF version

Pedalada per l'obra Jujoliana del Camp de Tarragona. Dels Pallaresos a Vistabella

En commemoració del 140è aniversari del naixement de l'arquitecte Josep Maria Jujol, la Demarcació de Tarragona del COAC i Bici Cultura BCN organitzen una bicicletada per l'obra Jujoliana del Camp de Tarragona.

La sortida es farà el dissabte 21 de setembre i es visitarà la Casa Bofarull a Els Pallaresos i l'Església de Vistabella. Ens trobarem a les 10 h a l'estació de tren del Camp de Tarragona.

La ruta és d'aproximadament uns 14 km i es destinarà la major part del temps a visitar els edificis.
PDF version

Nueva pedalada: "Paseo marítimo del Prat de Llobregat y visita a La Ricarda"

La Agrupación de Arquitectos Urbanistas del COAC (AAUC) ha organizado, dentro del sexto ciclo de Pedaladas, una nueva salida que tendrá lugar el sábado 7 de septiembre.

PDF version

Arquitectour Girona 2019: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués

El dissabte 12 d’octubre, s’ha programat la quarta edició de l’Arquitectour Girona, on es farà novament una ruta pel casc antic de Cadaqués, centrada en l’arquitectura moderna. L’esdeveniment, de caràcter gratuït i obert a tothom, s’organitza en el marc del Dia Mundial de l’Arquitectura, que enguany és el dilluns 7 d’octubre.

PDF version

Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat de Llobregat i visita a la Ricarda"

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del sisè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre.

PDF version

Viatge a Brussel·les 2019

La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Brussel·les els dies 25, 26 i 27  d'octubre de 2019. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.


PROGRAMA
 
Divendres 25 d'octubre
Matí
PDF version

Viaje a Alemania - Berlin - Dessau

Desde hace cuarenta y un años, la Agrupación de Arquitectos para la Defensa y la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico (AADIPA) del Colegio de Arquitectos de Cataluña organiza el tradicional Curset: Jornadas Internacionales sobre la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico.

Este año, del 12 al 15 de diciembre, se celebrará la XLII edición, con el título "Patrimonio arquitectónico educativo", dirigida por Mariona Genís y Judit Taberna.

PDF version

Viatge a Alemanya - Berlin - Dessau

Des de fa quaranta-un anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Enguany, del 12 al 15 de desembre, se’n celebrarà la XLII edició, amb el títol “Patrimoni arquitectònic educatiu”, dirigida per Mariona Genís i Judit Taberna.

PDF version

Pages