Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Visita la sede del COAC por el 48h Open House Barcelona

El fin de semana del 26 y 27 de octubre vuelve a Barcelona el festival de arquitectura de la ciudad. Con motivo del 48h Open House Barcelona, durante la jornada del sábado (de 11 a 14h y de 16 a 19 h) y domingo (de 11 a 14 h) se podrá visitar el edificio de la sede del COAC, ubicada en la plaça Nova.
PDF version

Visita la seu del COAC pel 48h Open House Barcelona

El cap de setmana del 26 i 27 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitectura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House Barcelona, durant la jornada del dissabte (d’11 a 14 h i de 16 a 19 h) i diumenge (d’11 a 14 h) es podrà visitar l'edifici de la seu del COAC, ubicada a la plaça Nova.

La visita a la nostra seu és enguany especialment interessant, ja que l'any passat vam inaugurar la nova façana de l'edifici. Durant la visita, a més dels exteriors, es podrà veure l'interior de l'edifici i una de les plantes d'oficines remodelades.
PDF version

Edificio Il Cielo de iGuzzini, visita técnica

La Delegación del Vallés organiza el próximo martes 22 de octubre, una visita técnica guiada a las instalaciones de la marca italiana de iluminación iGuzzini, en Sant Cugat del Vallès.
PDF version

Exposició: "L'actualitat d'una recerca insistent"

En el marc dels actes commemoratius del 50è aniversari del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l'esposició "L'actualitat d'una recerca insistent", que es podrà visitar des del 25 d'octubre fins al 17 de novembre de 2019.
PDF version

Visita comentada a la exposición "Pasado industrial. Espacios del olvido"

El miércoles 23 de octubre a las 19.30 h, tendrá lugar en la sala de exposiciones de la Casa Lluvià una visita comentada a la exposición Pasado industrial. Espacios del olvido.

La visita irá a cargo de Frank Gómez, autor de las fotografías, que explicará su proyecto "Passat Industrial" inciciado en 1985. El objetivo del proyecto es documentar gráficamente el estado de aquellas antiguas fábricas en su estado de abandono, de intervención o después de un plan de restauración o rehabilitación.

PDF version

Edifici Il Cielo d'iGuzzini, visita tècnica

La Delegació del Vallès organitza el pròxim dimarts 22 d'octubre, una visita tècnica guiada a les instal·lacions de la marca italiana d'il·luminació iGuzzini, a Sant Cugat del Vallès.
PDF version

El COAC acull el 50è aniversari del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona

El dijous 24 d'octubre a les 18.30 h se celebarà al COAC l'acte públic per commemorar els 50 anys del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona.

La jornada començarà a la Sala d'Actes de plaça Nova amb la taula rodona "De la investigació a l'urbanisme urbà",  presentada per Joan Busquets, i amb les intervencions de Rafael Moneo, Carme Pigem i Mirko Zardini.
PDF version

Presentació del llibre "On the road city. Barcelona"

El proper 21 d'octubre a les 19h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "On the road city. Barcelona".

Hi participaran Chiara Ingrosso, DADI, Università Vanvitelli i autora de la guia, acompanyada per Josep Maria Montaner, catedràtic de l’ETSAB i Xavier Matilla, Arquitecte en Cap de l’Ajuntament de Barcelona.
PDF version

Visita comentada a l’exposició "Passat industrial. Espais de l’oblit"

El dimecres 23 d’octubre a les 19.30 h, tindrà lloc a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià una visita comentada a l’exposició Passat Industrial. Espais de l’oblit.

PDF version

Pages