Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposició: Import Wallonie Bruxelles

Del 5 de setembre al 28 de novembre de 2019 podrem veure l'exposició "IMPORT WALLONIE-BRUXELLES " a la Demarcació de Tarragona del COAC. Una mostra de 20 projectes d’arquitectura que per la seva situació, tipologia i programa. es poden considerar re-activadors de la ciutat de Brussel·les.

PDF version

Exposició: "Per Durar"

El Museu de Granollers acollirà l’exposició PER DURAR, un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març de 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.
PDF version

Jornadas Técnicas POUM de Vic

La sede de Vic del COAC y los servicios técnicos del Ayuntamiento de Vic tienen previsto celebrar dos jornadas técnicas sobre el POUM:

1ª sesión: Explicación general del POUM y de la normativa de suelo urbano
Data: 12 de septiembre 
Hora: 18.30 h
Lugar: Sala de actos del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2)

2ª sesión: El suelo no urbanizable y la ciudad antigua
Octubre (próximamente se confirmará la fecha)
PDF version

Jornades Tècniques POUM de Vic

La seu de Vic del COAC i els serveis tècnics de l’Ajuntament de Vic tenen previst celebrar dues jornades tècniques sobre el POUM:

1a sessió: Explicació general del POUM i de la normativa del sòl urbà
Data: 12 de setembre 
Hora: 18.30 h
Lloc: Sala d'actes del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2)

2a sessió: El sòl no urbanitzable i la ciutat antiga
Octubre (properament es confirmarà la data)
PDF version

Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat de Llobregat i visita a la Ricarda"

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del sisè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre.

Properament més informació i inscripcions.

PDF version

El COAC participa en la iniciativa de la UIC per repensar l’urbanisme del 22@

La UIC Barcelona School of Architecture presenta l’exposició “22@_What? How to achieve balance in Northern Poblenou, Barcelona”, una mostra de 10 treballs de fi de grau que reflexiona sobre el districte 22@ 20 anys després de la seva implementació.

El COAC ha format part de la iniciativa amb la representació de Duna Bellmunt, vocal de la Junta de Govern, com a membre del tribunal en la defensa oral dels treballs, juntament amb l’arquitecte Ferran Grau i diversos professors de l’escola.
2019-07-18 11:26
Tornar

The COAC receives the National Culture Award

On Thursday 4 July, the Architects’ Association of Catalonia was presented with the National Culture Award, given by the National Council for Culture and the Arts (CoNCA). The gala event was held in Teatre l’Artesà in El Prat de Llobregat.

2019-07-04 11:48
Tornar

Viatge a Brussel·les 2019

La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Brussel·les els dies 25, 26 i 27  d'octubre de 2019. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.


PROGRAMA
 
Divendres 25 d'octubre
Matí
PDF version

Pages