ESert
Jornada de presentació del conveni entre el COAC i NEMETSCHEK i del nou ALLPLAN 2014, un avanç qualitatiu important per el BIM i pels arquitectes + presentació grups de treball del COAC
EGI1140301
COAC

Lloc
Demarcació de Girona
Pia Almoina, Plaça de la Catedral, 8
17004 Girona
972 41 28 96

Dates
el divendres 7 de març del 2014,
Horari

de 12:00 a 14:00 h.,
Durada 2 hores  

Director/docent
Sergi Ferrater,
Idioma Català El cobrament de la matrícula es farà efectiu abans de l'inici del curs o mòdul de postgrau.


(*) Estudiants, arquitectes no col.legiats i altres professionals del sector

(**)Col.legiats a altres col.legis professionals i associacions amb els que tenim conveni.

A qui va dirigit

 Arquitectes interessats en l'aplicació de la tecnologia BIM.

Objectius

 Allplan 2014 suposa un gran avenç tant en prestacions com en facilitat d'ús. Millora la capacitat de disseny i modelatge conceptual i la facilitat d'edició dels elements del projecte, i obre el BIM a un veritable treball col·laboratiu a través d'Internet, permetent accedir al projecte des de qualsevol lloc i en tot moment, tant des de les llicències pròpies com des de les llicències dels col·laboradors externs. Allplan 2014 s'utilitza la potència, versatilitat i facilitat d'ús de les noves SmartParts en la generació paramètrica de components d'arquitectura i enginyeria, des d'elements de fusteria al armat d'elements d'estructura. Aquestes i altres moltes millores i noves funcions consoliden a Allplan com l'opció BIM més avançada, versàtil i de futur, per a tot el procés de projecte, construcció i gestió d'edificis i infraestructures.

Programa

PROGRAMA

 

- Presentació Grups de Treball del Coac: Instal.lacions, BIM, Projecte management i Facility Management a càrrec de Pere Castelltort, arqte.

- Presentació del conveni COAC-Nemetschek.


- Presentació d’ Allplan 2014 i la plataforma Web BIM+, Sergi Ferrater, arqte. de Nemetschek .


- Presentació de projectes a càrrec de Salvador Balcells, arqte.


  
El divendres 7 de març a les 12 h es presentarà a la seu del col.legi la renovació del conveni entre ambdues entitats per al 2014 i s'explicaran les dues grans potes de l'acord: la formació de caràcter gratuït, perquè els col·legiats es capacitin per elaborar projectes mitjançant processos BIM sobre la base del software Allplan de Nemetschek i l'accés a llicències del software en condicions molt avantatjoses per als col·legiats. Així, els arquitectes que estiguin sense feina o amb un nivell molt baix d’ingressos als darrers mesos podran obtenir de forma gratuïta una llicència del programa Allplan Arquitectura Plus, renovable semestralment.
 
L’ús de software basat en tecnologia BIM (sigles de Building Information Modelling) per als processos de disseny, desenvolupament de projectes, construcció i gestió d’edificis construïts ha pres gairebé categoria d’estàndard de treball a molts països europeus. En el decurs de l'acte es farà una presentació de la nova versió Allplan 2014, que fa èmfasi especial en el treball col·laboratiu online i també hi participarà Salvador Balcells, arquitecte que explicarà la seva experiència amb l'ús del software en diferents projectes.

 

GRUPS  DE TREBALL D'EXPERTS del coac

 
El Col·legi d'Arquitectes ha constituït un Grup de treball especialitzat en Instal·lacions, obert a tots els arquitectes col·legiats que estiguin interessats en les Instal.lacions, BIM, Projecte management i Facility Management.
Els Grups tenen com a objectiu promoure els coneixement s i les innovacions en aquestes especialitzacions, ja sigui a través d'activitats de difusió (jornades, seminaris, divulgació tecnològica etc.) com d'altres més tècniques relacionades amb l'exercici de la professió (normativa, competències i internacionalització, entre les més destacades). La creació dels Grups de treball del COAC és una nova iniciativa que el Col·legi posa en marxa per ajudar els col·legiats a millorar la seva competitivitat i compartir coneixements en determinades àrees de la professió en les quals fer-ho pot suposar un valor afegit important per al col·lectiu.
Si voleu formar part dels Grups de treball, podeu fer la sol·licitud per 
correu electrònic.

 

Si estàs interessat no cal baixar a BCN. Connectar des de la seu o del despatx.

Aclariments


Informació completa, Inscripcions i novetats a:
www.arquitectes.cat/escolasert

facebook twitter Likedin gooogle+
Col·legi d'arquitectes de Catalunya
Escola Sert · C/Arcs 1-3
08002 Barcelona
93 306 78 44 · infosert@coac.net
uia
ula
CSCAE

Patrocinadors
Nemetschek España, S.A.
Lloc
Demarcació de Girona
Pia Almoina, Plaça de la Catedral, 8
17004 Girona
972 41 28 96

Dates
el divendres 7 de març del 2014,
Horari

de 12:00 a 14:00 h.,
Durada 2 hores  

Director/docent
Sergi Ferrater,
Idioma Català El cobrament de la matrícula es farà efectiu abans de l'inici del curs o mòdul de postgrau.


(*) Estudiants, arquitectes no col.legiats i altres professionals del sector

(**)Col.legiats a altres col.legis professionals i associacions amb els que tenim conveni.