ESert
CAMPUS PROFESSIONAL Jornada monogràfica d'Hotels
EBC4171101
COAC

Lloc
COAC-Òrgans centrals
Plaça Nova, 5
08002 Barcelona (Barcelona)

Dates
16 de Novembre de 2017,
Horari

De 9.00 h a 15.30 h,
Durada 5 hores  

Director/docent

Idioma Català El cobrament de la matrícula es farà efectiu abans de l'inici del curs o mòdul de postgrau.


(*) Estudiants, arquitectes no col.legiats i altres professionals del sector

(**)Col.legiats a altres col.legis professionals i associacions amb els que tenim conveni.

A qui va dirigit

Arquitectes, altres tècnics i professionals relacionats amb l'arquitectura, la construcció i la gestió d'equipaments hotelers i turístics que vulguin coneixer els productes que ofereix el mercat i la indústria actuals.

Objectius

Es presentaran les darreres novetats en l’àmbit de la construcció d'equipaments hotelers i turístics, especialment aquelles solucions destinades a aconseguir les màximes prestacions de confort dels seus usuaris. 

La jornada s'estructura en conferències tècniques de 45 minuts cadascuna on els tècnics de cada empresa explicaran els avantatges i criteris d'ús de cada servei i producte per aconseguir les màximes prestacions i la més alta qualitat en el projecte. Com a complement, a l'espai Picasso de plaça Nova, les empreses exposaran els seus serveis i productes i es crearà un espai de networking entre les empreses i els assistents, amb un càtering que oferiran les empreses participants.

Programa

10:00 - 10:15 h   Registre d'inscripcions

10:15 - 11:00 h   JUNG ELECTRO: Arquitectura sostenible i automatització d'instal·lacions

Els edificis evolucionen cap a una major tecnificació en tots els sentits. Les instal·lacions són cada cop més extenes i sofisticades i es requereixen coneixements tècnics per poder coordinar-les. Aquesta ponència està enfocada a oferir una primera orientació pel correcte planejament de les instal·lacions automatitzades.
Ponent: Antonio Moreno, enginyer tècnic elèctric i director tècnic

11:00  - 11:45 h   AUDIOSCAN: El confort acústic com a aspecte clau en l'àmbit de l'hostaleria

El confort acústic en un hotel és un factor determinant per assegurar la comoditat dels seus clients. Aquesta ponència pretén posar en valor aquesta afirmació mitjançant l'explicació breu i concisa d'aquells aspectes acústics associats a aquest tipus d'entorns, així com dels diferents mètodes, en molts casos desconeguts, per donar compliment a la normativa acústica vigent. Es presentaran alguns exemples pràctics de disseny acústic exitós que permetran als assistents tant visualitzar de manera clara els beneficis del mateix com comprovar que l'elecció d'una metodologia correcta és l'únic camí per evitar possibles problemes posteriors.
Ponents: Antoni Carrión, director gerent i Ana Batlle, enginyera de projectes.

11:45 - 12:00 h   Pausa cafè

12:00 - 12:45 h   SONAE ARAUCO. Nous dissenys decoratius per Hospitality

Exposaran les tendències en productes decoratius amb productes derivats de la fusta, explicant-ne la seva fabricació, les seves múltiples aplicacions i les novetats del mercat en disseny decoratiu per Hospitality. 

12:45 - 13:30 h   GROHE: Disseny i innovació en el sector hoteler

S'explicarà el disseny i tecnologia que aporten un plus als projectes hotelers i el màxim confort als usuaris. Es presentaran solucions úniques i innovadores pel sector hoteler, que permeten el màxim estalvi d'aigua sense predre les prestacions de confort.
Ponent: Cristian Fernández, director tècnic i de projectes

13:30 - 14:15 h   MAPEI: La renovació hotelera amb sistemes sostenibles

La gran oferta existent dins del sector hoteler ha obligat als propietaris a renovar les seves instal·lacions per poder oferir els seus clients una experiència única, en la qual el confort té una importància rellevant. Es presentarà una gamma completa de sistemes i solucions que permeten satisfer les necessitats dels clients, a través d'exemples de sistemes complets per a la rehabilitació de l'edifici, la millora dels tancaments així com sistemes complementaris que es poden donar a la rehabilitació i construcció d'un hotel.
Ponent: Joan Lleal, responsable de promoció de la prescripció.

14:15 - 15:30 h   Demostracions de productes i sistemes a l'espai expositiu de l'Espai Picasso del COAC, a càrrec de les empreses participants. S'exposaran elements i materials especialment dissenyats per aconseguir les millors prestacions en projectes hotelers. Un lloc de trobada entre l'arquitecte i l'empresa on intercanviar experiències i fer consultes als tècnics experts, amb càtering gentilesa de les empreses participants.

Empreses participants

      

 

   

 

      

 

   

  

 

 

Aclariments

1. Les places de les activitats són limitades i és imprescindible la matriculació prèvia.

2. En cas de no poder assistir a la jornada a la qual prèviament t’has matriculat, és necessari comunicar la baixa enviant un email a infosert@coac.net

3. Per garantir el rigor i la qualitat formativa us preguem puntualitat. Les persones que no arribin puntuals podran perdre les seves localitats encara que estiguin inscrites.

4. No es deixarà entrar a ningú que no estigui inscrit a no ser que quedin localitats lliures.

 

 

Informació completa, Inscripcions i novetats a:
www.arquitectes.cat/escolasert

facebook twitter Likedin gooogle+
Col·legi d'arquitectes de Catalunya
Escola Sert · C/Arcs 1-3
08002 Barcelona
93 306 78 44 · infosert@coac.net
uia
ula
CSCAE

Lloc
COAC-Òrgans centrals
Plaça Nova, 5
08002 Barcelona (Barcelona)

Dates
16 de Novembre de 2017,
Horari

De 9.00 h a 15.30 h,
Durada 5 hores  

Director/docent

Idioma Català El cobrament de la matrícula es farà efectiu abans de l'inici del curs o mòdul de postgrau.


(*) Estudiants, arquitectes no col.legiats i altres professionals del sector

(**)Col.legiats a altres col.legis professionals i associacions amb els que tenim conveni.