transparent

CASA LA_BA

Les premisses eren clares: Un habitatge de 3 habitacions, despatx, cuina, sala, un pàrquing per cotxes de col•lecció, un gran porxo i un pressupost molt ajustat. El solar de forma allargada Nord Sud, a sud el carrer. S’opta per la col•locació d’un volum en planta baixa rectangular que parteix el solar en el sentit transversal, creant dos jardins, l’un a Nord i l’altre a sud. Aquest volum conté la zona de dia: sala menjador donant a ambdós jardins i cuina donant al jardí nord. En planta primera (zona de nit) un volum similar al de planta baixa però perpendicular a aquest seguint la direcció longitudinal del terreny. Aquest es desplaça respecte el volum de planta baixa formant un dels porxos i espacialment apropiant-se del terreny. El pàrquing es resol com part del porxo de la sala a sud: una làmina de formigó plegada i en L vesteix els dos volums encreuats en planta baixa. El límit edificable amb els veïns i carrer s’aprofita per crear dos patis, l’un d’accés i l’altre d’estendre.



Elisa Olivé Elias

elisaolive.arq@coac.net


Gemma Humbert Farrarons - Càlcul Estructura
Daniel Milà Zaragoza - Aparellador

Tornar
Cami Dels Plans Num 8,
Veure el mapa més gran