transparent

Habitatge unifamiliar aïllat amb estructura preexistent

Descripció L'encàrrec d'aquest projecte es realitza amb una volumetria en obra (estructura de parets de càrrega) ja executada i l'actuació consisteix en la reforma d'aquesta per al nou propietari. L'operació principal consisteix en eliminar aquells elements indesitjats de la volumetria preexistent deixant que l'edifici es desenvolupi en quatre volums prismàtics diferenciats mitjançant els canvis de materials i d'altura. El lliscament entre volums, combinat amb la posició central de l'escala amb un volum més deprimit i obert aporten dinamisme a l'habitatge, alhora que esdevé el nucli articulador del conjunt tan exteriorment com interiorment. L'habitatge té un caràcter dur amb façanes més aviat tancades reforçat per la predominança de façanes de pedra que aporten un caire més pesant, rotund i estàtic. Per trencar aquesta massivitat, el volum de la suite s'acaba amb fusta aportant un volum lleuger al conjunt.



Lluís De La Fuente Pascual

lluisdelafuente@coac.net

www.lluisdelafuente.com

Tornar
C/ Noguera S/n -gerb- (lleida), Gerb (os De Balaguer)
Veure el mapa més gran