transparent

Habitatge unifamiliar aïllat per a segona residència a Àger

L’encàrrec consisteix en la construcció d’un habitatge aïllat com a segona residència per a usos de cap de setmana amb ús principal a l’estiu, en un solar que prové de la segregació d’una finca rústica amb afecció de cessió de vials i amb servitud de pas posterior per accedir a la part segregada. El solar es situa en una posició elevada de respecte la població d’Àger amb una panoràmica impactant de la serralada del Montsec d’Ares. La parcel•la a edificar té forma pentagonal, situada a la cantonada d’una illa d’edificació i donant front a dos carrers. El carrer del Calvari té un lleuger pendent, el camí dels Erals té un pendent pronunciat. El solar es troba per sobre el carrer del Calvari, i es troba a nivell de la cota superior amb el camí dels Erals. L’edificació és desenvolupa en tres volums que es maclen entre ells. Per tal de cenyir-nos al màxim als límits edificables de la parcel•la, el volum central s’enretira dels altres dos, deixant pas al porxo a la part davantera.



Lluís De La Fuente Pascual

lluisdelafuente@coac.net


Arnau Torrente Capdevila - Arquitecte Tecnic

Tornar
C/calvari S/n, Ager
Veure el mapa més gran