transparent

REFORMA LOCAL PER A DESPATX D'ARQUITECTURA I INTERIORISME

L'objectiu del projecte va ser dissenyar un espai còmode i agradable per als qui han de treballar en la qual se prioritza l’aprofitament de la llum natural i canviant, així mateix optimitzar l’espai per les diferents necessitats i la intenció de concebre el projecte com un aparador real d’un projecte d’interiorisme. El primer que ens trobem és la recepció i sala de reunions en planta baixa que queden connectats amb la sala de treball. Un petit forjat ens permet baixar la cota de sostre a una escala mes ajustada l’ús. La idea de projecte és absorbir la llum natural i distribuir-la per tot el despatx. Es concep com una gran caixa de llum en la qual s’utilitza el bloc de vidre amb finalitat d’il•luminar la sala de treball i l’arxiu que es a sota. Finalment, alliberant el màxim d’espai disposem de major superfície de magatzem per a situar en aquest espai els taller de maquetes, magatzem i arxiu. Aquest espai en planta semisoterrani gaudeix de llum natural tot el dia.



Francesc Coit Bonet

francesccoit@coac.net


Ana Velasco Garcia - Interiorista
Daniel Almacellas Guitart - Enginyer

Tornar
Carrer Riu Besos 20 Baixos, Lleida
Veure el mapa més gran