transparent

REFORMA CONSULTORI LOCAL

Es tracta del projecte per la construcció del nou consultori local a Benavent de Segrià. Funcionalment, la proposta es resol amb tres àmbits: el primer, el més pròxim a la façana, composat per les tres consultes, l’accés d’entrada i el magatzem. En una segona franja hi ha l’element més gran en programa, la sala d’espera, la qual articula la resta de peces. Per última part hi ha la zona de serveis, composada per un distribuïdor, banys, sala residus, sala neteja i un pati. Aquesta franja també conté l’accés per poder pujar a planta primera, espai que no es resol en aquest projecte, en el qual s’ubicarà un futur equipament. L’acabat exterior es proposa respectar la façana de l'edifici existent, amb un estil tradicional, combinat amb el volum de formigó vist, amb un estil més minimalista. Aquest joc de volums estableix un diàleg entre l'edifici antic i la reforma nova, donant contrast amb la construcció existent.



Arnau Ricart Real

ARNAU_RR@COAC.NET

WWW.ARNAU-RICART.COM

Tornar
Carrer Les Escoles 10, Benavent De Segria
Veure el mapa més gran