transparent

CONSULTORI LOCAL ENTRE MITGERES A PINELL DE BRAI

La plaça del mercat és un petit pla, envoltat de carrers estrets i costeruts, situat dalt del turó que ocupa el nucli urbà. El projecte s’organitza a partir de dues franges paral.leles a les mitgeres, que actuen com a pous de llum i de relació interior, per resoldre la difícil inserció del programa funcional en un petit solar entre mitgeres i amb una planta sota rasant. La franja est resol la relació interior mitjançant un doble espai que il.lumina zenitalment la sala d’espera de la planta inferior. En ella hi ha l’escala. La franja oest dota d’il.luminació i ventilació les sales de consulta, fet que permet col.locar l’àrea assistencial en una única planta. Les franges resolen també estructuralment l’edifici, ja que actuen com a juntes amb les mitgeres i eviten conflictes amb la fonamentació veïna. La façana, definida pel predomini del massís sobre el buit i revestida amb estucat continu acabat en color groguenc propi de la terra, busca la bona integració en l’entorn.


Obra seleccionada El Jurat va convenir que aquesta és una obra ben integrada en el seu entorn, mesurada i sensible, amb un estudiat disseny als espais interiors.

Obra seleccionada



Dani Abad Riera
Fco.javier Àlvaro Méndez
Jordi Altabàs Càrdenes
Sergi Raventós Mateu

barcelona@aaar.cat

www.aaar.cat


Jordi Carbonell Llechà - Medicions I Pressupost
Pgi Engineering - Instal·lacions
Joan Josep Piñol Folqué - Direcció Ejecutiva

Tornar
Plaça Del Mercat Nº7, El Pinell De Brai
Veure el mapa més gran