transparent

Can Zariquiey - Clínica d'Arenys de Munt

La proposta uneix les dues construccions auxiliars existents mantenint el seu ús com a taller en planta baixa incorporant les habitacions a planta primera. D’aquesta manera, s’entén una sola volumetría en forma d’L que dialoga amb l’edifici principal. Entre ambdós cossos es defineix un pati com a espai de relació i principal espai exterior del conjunt. Es proposa un sistema de circulació/passadís d’entrada als diferents tallers i a les habitacions en el primer nivel que envolta l’espai central del pati, cobert amb un tancament lleuger. Aquest passadís serà una transició entre l’interior dels tallers i el pati. La incorporació d’aquestes habitacions al programa existent permet concentrar les activitats internes i de gestió amb l’edificació principal, i dotar als pacients de més espais en el nou edifici. La proposta estableix una diferencia clara entre el que es manté i el que es construeix de nou.



Josep Miàs Gifre

miasmail@miasarquitectes.com

www.miasarquitectes.com


Carles Bou - Arquitecte Tecnic

Tornar
Finca ,
Veure el mapa més gran