transparent

Passarel·la peatonal a Palafolls

L’emplaçament està format per tres parts principals: la zona de partida de la passarel•la (un entorn industrial, on properament s’urbanitzarà una rambla amb arbrat), la carretera B-682 (de 20m d’ample), el barri de Sant Lluís (que properament serà urbanitzat). La rampa que forma la passarel•la, d’uns 168 metres lineals, consta així de tres parts. La primera, amb una longitud de 100 metres, segueix les directrius del carrer de la zona industrial. Al replà més alt s’incorpora una escala de connexió directa amb zona verda de protecció d’impacte de la carretera. La segona par tés el pont de 36 metres, de traçat corb i estructura volada sobre la carretera. En aquest tram, la passarel•la adquireix la máxima amplada, possibilitant un mirador. El tercer tram és una rampa dividida per tres replans que connecta el tram volat amb el carrer de la nova urbanització dels sectors 8 i 9 del barri de Sant Lluís i té un recorregut total de 32 metres.



Josep Miàs Gifre

miasmail@miasarquitectes.com

www.miasarquitectes.com


Bis Arquitectes - Estructures

Tornar
Palafolls
Veure el mapa més gran