transparent

Centre Logístic i Comissaria de Policia Local

Dos programes molt diferents en un únic volum que conjunta tipologia administrativa amb industrial: el Centre Logístic per a la brigada municipal i la nova prefectura de Policia. La façana oriental, adjacent a la zona verda, es concep com una galeria translúcida de policarbonat que dialoga amb els hivernacles típics de la zona. L’accés al recinte és per l’oest i no interfereix en la zona enjardinada ni a la via pública. El projecte dissol les cantonades del volum metàl•lic primari amb la finalitat de contextualitzar l’edifici i enriquir les seves arestes amb llum i activitat. Es buida la cantonada sud per a generar un porxo a doble altura i de paraments translúcids que anuncia l’entrada a la comissaria. A l’altre costat, la cantonada de la galeria vidriada produeix una macla amb el pedestal de formigó que es superposa a la caixa metàl•lica. L’alçada del mur de formigó coincideix amb el replà d’escala, i projecta el recorregut d’ascensió interior cap a la zona verda i el mar.



Jordi Safont-tria

safonttria@coac.net

www.safont-tria.com


Adriana Furné - Arquitecte
David Micó - Aparellador
Maria Isabel De La Torre - Medicions I Pressupost
Xavier Serrano - Consultor Instalacions
Andreu Ibáñez - Càlcul Estructura

Tornar
C/ Indústria, S/n, Sant Andreu De Llavaneres
Veure el mapa més gran