transparent

REHABILITACIÓ CASA DELS MAOVERS CAN ROVIRA

El respecte per l’edifici existent és el punt de partida. Amb aquest criteri es considera la volumetria com un tret característic a conservar, i per això es manté la posició de l’escala, la disposició general dels espais i l’esquema compositiu de les façanes. La zona de dia se situa en la planta alta, per tal de gaudir de les vistes. En la planta intermèdia, les habitacions, i en planta baixa, l’accés i la sala per a degustació de vins. En la cara de ponent, on l’edifici és clau en la configuració del pati, es planteja la “restauració” de la façana principal recuperant les obertures tapiades i potenciant la composició original a base d’un forat únic. La façana sud també conserva la “lògia” davant la sala. En les façanes posteriors, es potencia la relació amb els espais exteriors. Pel que fa als acabats, es preveu incorporar nous materials amb expressions contemporànies, en un diàleg formal compatible i genuí amb els materials, colors i textures de caire més tradicional.



Jordi Gual I Castellana
Salvador Ribas Serra
Xavier Cavero I BuscatÓ

nac@coac.net

www.rgc.cat


Francesc Guasch Fernandez - Càlcul Estructura
Ma. EugÈnia Alvarez EscutÉ - Arquitecte Tecnic
Manuel Masramon - Instal·lacions
Patricia Xercavins - Càlcul Estructura

Tornar
Avinguda Sant Josep De Calassanç, 16, Alella
Veure el mapa més gran