transparent

Coberts per a calçotades

El mas Figueras està situat a la vora de la riera d’Alforja. Al sud, té un gran til·ler que li dóna ombra a l’estiu, i, a l’est, cinc plàtans configuren el jardí del mas. 

El projecte va començar com una prova d’alguna cosa que amb el temps podria créixer, però que inicialment només havia de suposar una actuació mínima i una inversió molt petita: uns coberts per fer calçotades o passar el diumenge al camp i uns rentamans i serveis exteriors.

Hi ha dos tipus de coberts: un per als dies de fred, vent o pluja, protegit a nord i a oest amb policarbonat ondulat; i l’altre per als dies de calor i d’estiu que és suport de la vegetació que el transformarà en un umbracle. Tot es treballa amb tubs de ferro negre de 50x3mm de diàmetre,  amb rodons de 8mm de diàmetre, que també s’utilitzen per a tots els complements, i amb planxa de ferro de 3mm de gruix per les portes, envans, taules de treball i rentamans. El cost final d’aquesta petita intervenció va ser de 23.835 euros.




Aida Espanyol Vilanova
Núria Salvadó Aragonès

nsalvado@coac.net


Jordi Royo Bieto - Aparellador
Josep Mª Delmuns Llombart - Enginyer Tècnic
Andreu Arévalo - Col·laborador Despatx

Tornar
Mas Figueras, Polígon 8, Parcel·la 47, Les Borges Del Camp
Veure el mapa més gran