transparent

TORRES CATALUNYA

TORRES CATALUNYA és un complex residencial de 203 habitatges distribuïts en dos edificis de dotze i disset plantes sobre un sòcol que ocupa pràcticament tota la planta baixa comercial i dues plantes soterranis per a un total de 285 places d'aparcament.
Les superfícies construïdes són 3.457,84 m2 en cada planta soterrani, 3141,00 m2 en planta baixa, 8735,40 m2 a la torre de dotze plantes i 12.375,15 m2 a la torre de disset plantes.

 

El total són 24.251,55 m2 sobre rasant i 6.915,68 m2 sota rasant. 
Cada planta està distribuïda en set habitatges al voltant d'un nucli central de formigó que conté accessos, serveis, ascensors i escales. Per seguretat els edificis han de disposar de dues escales sectoritzades i compartimentades. S'ha adoptat la solució d'escales creuades en tisora, la qual cosa permet la seva sectorització individual i un estalvi d'espai en planta.
Estructura i murs H.A. forjat reticular, distribucions interiors de PLADUR, amb aïllament tèrmic i acústic en sòl, parets i sostre. Façanes ventilades, A.C.S. amb suport solar i encès amb sensors en zones comunes.
Tot això fa que es millori en qualitat i eficiència energètica.
Joaquin Lacruz Laclaustra

quinolacruz@coac.net


Xavier Huguet VallvÉ - Arquitecte
Francisco LÓpez Abad - Arquitecte

Tornar
Via Roma/passeig De L'independÈncia, Tarragona
Veure el mapa més gran