transparent

Reforma i Ampliació de l'antiga Abadia de Riudoms

L’antiga abadia de Riudoms, un conjunt en L articulat al voltant d’un petit pati, se situa en un lloc destacat del poble, proper a l’església i amb façana principal a la plaça. La intervenció consisteix en definir un nou nucli de comunicacions vertical, respectant al màxim la lògica estructural murària existent, i racionalitzar els usos tot articulant-los entorn els nous vestíbuls.

 

A planta baixa, controlant el vestíbul principal, es troben els espais més públics i de gestió: el despatx, l’arxiu parroquial i una sala d’actes en relació amb el pati interior. Amb un ús i accés independents però connectats, es troben també els espais de Càritas i l’aparcament del rector. A la planta pis es disposen els espais dedicats a la pastoral: diferents sales de reunions i catequesi i un oratori il·luminat per un pou de llum. La construcció d’una remunta a planta segona permet allotjar el nou habitatge del rector i una gran sala polivalent.




Eloi Aran Sala
Giuseppe Giacalone
Maria Del Mar Viladot Blasi

info@t113arquitectura.com

www.t113arquitectura.com


Oriol Melgosa - Aparellador
Jordi Parés - Càlcul Estructura
Dan Caparrós - Consultor Instalacions
Roger Panadès - Col·laborador Despatx

Tornar
Plaça De L'esglèsia 2, Riudoms
Veure el mapa més gran