transparent

RESIDENCIA I CENTRE DE DIA PER GENT GRAN

El solar proposat està situat tangencialment al casc antic de Santpedor, dins de l’àmbit destinat a parc urbà. La immillorable situació del solar, en un gran espai verd al costat del nucli antic de Santpedor, ens porta a projectar una edificació que s’integri i s’obri al  futur parc urbà, formant-ne part, alhora que es formalitzi tenint en compte el teixit del casc antic, creat a partir d’agrupacions de petites peces que s’aglutinen en funció del recorregut.

La configuració de l’edifici té en consideració l’obertura de les peces de l’edificació a la bona orientació i a les millors vistes del parc, en especial la dels espais col·lectius. Els aspectes mediambientals són part intrínseca del projecte.

El resultat volumètric es tradueix en un edifici de planta baixa i dues plantes, amb un tractament de façanes continu, sense elements emfatitzats, que resulta en un conjunt de baix impacte visual i alta integració a l’entorn.




Antoni Codina I Jané
Joan Prat I Aguilar

cpva@cpva.net

www.cpva.net


Jg Ingenieros - Instal·lacions
Bis Arquitectes - Estructures

Tornar
C/ Salvador Espriu, S/n, Santpedor
Veure el mapa més gran