transparent

Casal Cívic i OAC a Solsona

Els tres volums es situen en un solar amb dos nivells molt diferenciats: als volums de color beige s'hi desenvolupa el programa funcional i el volum de color gris fosc, que discorre sobre el mur de contenció, representa l'eix de comunicacions longitudinal i vertical i conté l'accés únic a l'edifici que, a través d'un doble cancell, mena al Casal Cívic o a l'OAC permetent diferents horaris d'utilització.

 

L'accés al Casal Cívic es produeix per un espai expositiu a doble alçada. A planta baixa hi ha la zona de gestió; espai de trobada, sala d'informàtica i sala polivalent, amb sortida a l'exterior, que es pot unir amb el hall d'exposicions.  

 

Des de l'espai expositiu de planta semi - soterrani accedim al gimnàs, dues aules taller, aula de lectura i dos bucs d'assaig.

 

 

A planta primera es situa la ludoteca que consta de dues sales per a poder desenvolupar el "programa jugar i llegir", una per als monitors, un petit magatzem, uns serveis sanitaris i una àmplia terrassa. 




Montse Llorens Leiva

argerich@coac.net

www.gararquitectura.com


Llucià Cordero - Càlcul Estructura
Marc Catasús - Costos I Medicions

Tornar
Carrer Antoni Gaudí, 2a, Solsona
Veure el mapa més gran