transparent

AUDITORI AL CONVENT DE SANT FRANCESC

El convent de Sant Francesc va ser construït a principis del segle XVIII. El 1835, data en què el convent fou saquejat, s’inicià el procés de deteriorament progressiu de l’edifici que culminà amb l’enderroc de les ales del convent l’any 2000.

El projecte tenia per objectiu convertir l’església en un auditori i en un equipament cultural. L’actuació ha consolidat l’església sense esborrar el procés de deteriorament i d’esfondrament que havia patit l’edifici. El projecte ha permès mantenir els valors espacials interiors de l’església, amb les insòlites entrades de llum produïdes pels esfondraments parcials patits per les cobertes, tot diferenciant clarament la construcció originària dels nous elements executats.

Els nous volums necessaris per al funcionament de l’equipament (sales d’instal·lacions o accessos verticals) s’han situat a cavall de l’interior i l’exterior de l’edifici amb l’objectiu de preservar l’espai unitari de la nau de l’església.




David Closes I NÚÑez

d.closes@coac.cat

davidcloses.wordpress.com


DÍdac Dalmau - Arquitecte Tecnic
Toni Vila - Enginyer Industrial
Boma - Càlcul Estructura
Marc Aloy - Estudiant Arquitectura

Tornar
Carrer Del Convent S/n, Santpedor
Veure el mapa més gran