transparent

ACTUACIONS PUNTUALS PER LA RESTAURACIÓ, ACCESSIBILITAT I CONDICIONAMENT DEL CEMENTIRI D’OLIUS I ACCESSIBLITAT DE L’ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE D’OLIUS

L'objecte del projecte És la millora de l’accessibilitat i la divulgació del patrimoni de Sant Esteve d'Olius, incidint en actuacions puntuals de restauració del cementiri modernista, la consolidació de dues sitges ibèriques i l'accessibilitat a l’església de Sant Esteve.

Els materials son escollits del propi context d'intervenció, el ferro present en la porta original del cementiri i en altres elements d'art funerari, i l'ús de la pedra natural del Solsonès, la mateixa pedra existent en el lloc i que configura el propi cementiri. En totes les actuacions puntuals sobre elements estructurals s'utilitzen morters de calç natural.

Tots els materials s'han emprat pensant amb el pas del temps, amb la pàtina que generaran i envelliment dels materials per aconseguir amb un llenguatge contemporani, una màxima integració en el paisatge.

En totes les actuacions s'han aplicat criteris de reversibilitat i han seguit el Pla Arquitectònic i Paisatgístic ja redactat i aprovat
Marc Manzano Saló
Montse Farràs Viladrich

mnz@coac.net

Tornar
Sant Esteve D'olius, Olius
Veure el mapa més gran