transparent

Biblioteca i Hotel d'Entitats

L'ampliació del Centre Cultural es concentra en un únic volum de 3 plantes i compta amb una biblioteca pública en planta baixa i rimera, hotel d'entitats en planta primera i segona, i ampliació d eles dependències del Teatre-Auditori existent a la segona planta.

El solar té forma trapezoïdal i es troba deprimit repsecte als carrers que el conformen. La part restant de l'illa està ocupada per l'edifici del Teatre-Auditori i l'Escola Municipal de Música, allotjats en un edifici de dues plantes construït l'any 2003.

El nou volum es col·loca adossat al Teatre-Auditori, deixant entre elles un pati que adquireix les funcions d'entrada de llum i d'espai de relació visual entre totes les parts de l'edifici. La part restant del solar serà destinada a espai públic.

La pronunciada topografia dels carrers laterals fa que l'edifici quedi semi-soterrat, amb la planta baixa a nivell de l'espai públic per la part frontal i la segona planta a la cota del Teatre-Auditori.




Pere Santamaria I Garcia

info@santamariaarquitectes.cat

www.santamariaarquitectes.cat


Manuel Arguijo Y Asociados - Càlcul Estructura
Jss Associats Enginyeria I Arquitectura - Instal·lacions

Tornar
Avinguda Generalitat - C/ Mura - C/ Rocafort, Navarcles
Veure el mapa més gran