transparent

Casa JJC

Habitatge Unifamiliar Aillat situat en una solar de 778m2, amb 2 nivells diferenciats i amb un jardi preexistent, el solar es troba en una urbanitzacio, envoltat d'edificacions.

L'edificacio es projecta vinculant els 2 nivells, creant un porxo inferior i encaixada en els laterals de parcel.la i carrer. s'orienta cap al jardí posterior tot i aprofitant també l'assolellament i  les vistes.

Formalment l'edifici es planteja com un joc de volums ortogonals. Aquests volums s'obren al jardi posterior i s'adapten a la vegetacio existent. L'acabat exterior es un revestiment continu de color blanc amb caracter Mediterrani, trencat per el cos vertical de l'escala i l'estudi amb un caracter mes fort.

Interiorment, el nucli d'escala es situa al centre de l'encaix dels volums. La zona de dia s'obre completament a les vistes del jardi.

Funcionalment a la planta baixa hi trobem la zona de dia i el programa basic, a la planta primera l'estudi i l'habitacio  principal.




Albert Tort I Rebull
Enric Serrat I Tatjé

atort@coac.net

https://serrattort.wordpress.com/

Tornar
Carrer Del Bosc 5, Sant Fruitos De Bages
Veure el mapa més gran