transparent

Oficines compartides (cowork)

El projecte tracta de donar un ús d'oficina compartida (cowork)a un local de planta baixa i altell, d'uns 400m².

La base del projecte és la de deixar els materials constructius pre-existents i les instal·lacions del local vistos per a mantenir l'essència de l'edificació.

Degut a això, una de les preocupacions era la d'assolir un bona confortabilitat acústica, per el tipus d'activitat a desenvolupar i per les característiques dels materials.

Per això,  es van utilitzar en diferents zones trasdossats de cartró-guix acústic, que alhora l'hi donen un ritme determinat.

Una altra preocupació fou la de no trencar la relació interior-exterior amb una  bona permeabilitat visual i lumínica.

Els volums  dels lavabos, que per forma i acabat (revestit de gespa artificial), donen recolzament en l'aspecte acústic i un punt de color i textura, acaben esdevenint uns elements singulars.

 

També s'ha intentat que el pati posterior sigui un bon teló de fons (que s'acabarà amb heura emparrada).




Enric Serrat I Tatjé

atort@coac.net


Jordi Grané I Font - Arquitecte

Tornar
Ctra De Cardona 30, Manresa
Veure el mapa més gran