transparent

Rehabilitació del teatre de L'Atmella de Merola: Fase 1

La Colònia industrial de l’Ametlla de Merola data del XIX. L’any 1902 s’hi va construir la nau del Teatre assentada sobre la volta de pedra de l’antic canal hidràulic i el mur de contenció dels antics horts.
A partir del Projecte Bàsic de rehabilitació de l’any 2007, la intervenció de la Fase 1 s’ha orientat a la consolidació estructural del edifici i a la seva actualització funcional.
S’ha consolidat la façana sud mitjançant recalçat amb pous de pilotatge, sobre els quals s’han muntat l’escala d’incendis i les passeres de fusta de sortides d’emergència.
S’han rehabilitat les teulades i restaurat les encavallades, el teler de fusta i la caixa escènica salvaguardant el valor patrimonial dels decorats dels Pastorets amb un teló tallafocs.
Els camerinos s’han rehabilitat construint un nou altell sobre micropilotis que salven la volta soterrada de l’antic canal.
La sala de butaques amb un nou paviment pla s’ha reconvertit en espai polivalent, com una plaça coberta oberta a la colònia.




MercÈ Soler Codina
Miquel Lloveras Hernandez

lloverasisoler.arq@coac.net

http://arquitectes.coac.net/lloveras.soler.arq/


Ramón Escalé - Càlcul Estructura
Sonia Cantacorps - Estudiant Arquitectura

Tornar
Plaça Del Teatre, S/nº Colònia De L’ametlla De Merola, Puig-reig
Veure el mapa més gran