transparent

Escola bressol El Roc Petit

L’escola bressol està situada en un solar amb dues cotes de nivell de mes de tres metres de diferència que permeten tenir una doble entrada i donar solució al programa funcional. Aquesta diferència de nivell permet tenir una bona ventilació creuada a les aules de la planta baixa que s’expressa en la secció de l’edifici.

Des de l’entrada principal s’accedeix a l’àrea de serveis i administració –color verd i textura llisa de la façana-, per anar després  a un nivell inferior a l’àrea de les aules –color blanc i rugós de paper-.

Els dos nivells es comuniquen per una escala interior, però també, des del carrer superior es pot accedir a les sales polivalents –ludoteca i activitats culturals- i també a les aules de nadons –color groc i textura de fusta.

 

L’edifici té una qualificació energètica B aconseguida amb un sistema constructiu de parets perimetrals de tancament lleugeres i amb un aïllament tèrmic important, i també amb unes cobertes verdes i/o de fusta ben aïllades.




Miquel Sitja

sitja@coac.net

WWW.ECOSIT.NET


Francesc Guasch - Càlcul Estructura
Lavola, Sal - Instal·lacions

Tornar
C. Del CanigÓ, Els Hostalets De Balenya (balenya)
Veure el mapa més gran