transparent

habitatge FO

Reforma interior d’un habitatge d’uns 70m2 que ocupa la última planta d’un immoble situat a la Part Alta de Tarragona.

Condicionants: Millorar la ventilació i la il·luminació natural  i donar amplitud a la zona amb les millors vistes.

L’Habitatge de 15m de profunditat dóna a dos carrers.

L’accés a la vivenda es produeix pel mig, on el pis s’estrangula per la presencia de la caixa d’escala, la qual divideix l’espai en dues zones:

A nord,(façana de 4m amb balcó): L’estat actual de l’habitatge consta de dues habitacions, una d’elles cega.

A SUD, (façana de 5m amb balcó corregut i vistes al mar): Sala, cuina i bany.

El projecte preveu l’enderroc de tots els envans, creant així un espai diàfan.

S’enderroquen cel rasos de la part de la sala, deixant vista l’estructura de la coberta inclinada, guanyant molta alçada lliure. Es crea unaltell que a la vegada serveix de sostre de la cuina i de terrassa.

El mobiliari fixe de Ikea per armaris i  cuina, va ser la base de la modulació de tot el projecte .




Elisa OlivÉ Elias
Marc OlivÉ Elias

elisaolive.arq@coac.net

Tornar
Veure el mapa més gran