transparent

REHABILITACIÓ DEL MERCAT DE SINGUERLIN PER A BIBLIOTECA

Intervenció integral en la planta superior d’un mercat en desús, per convertir-lo en un nou centre cultural de barri. Transformació d’un volum massiu, tancat i confús en un espai obert i representatiu. Amb operacions puntuals d’acupuntura en la massa existent s’atorga al nou espai llum, aire i visuals…L’espai diàfan resultant es defineix pel pla continu de COBERTA (que es retalla per deixar entrar llum), per 3 VOLUMS metàl•lics (que concentren els espais auxiliars) i una PELL de malla d’acer que acota i qualifica l’espai interior, reforça el diàleg dins-fora i regula els fluxos lumínics i energètics. Les noves lluernes, el pati central, la nova pell, etc. maximitzen la llum natural, garanteixen les millors condicions pel nou ús i minimitzen els consums d’energia. El perímetre de patis enjardinats, que es generen pel desnivell existent entre dins i fora, qualifiquen l’espai interior i el gris entorn urbà.

Obra seleccionada



Irene Marzo Llovet
Oriol Cusidó I Garí

T9sA@arquired.es

www.t9sarquitectes.com


Núria Rello Rosanas - Càlcul Estructura
Consulting Oficina Tècnica Lluís J. Duart, Slp - Instal·lacions
Miquel Milian Barreda I Ana Bono Labordena - Medicions I Pressupost
Ana Bono Labordena - Seguretat I Salut
David Casanovas Tatxé - Estudiant Arquitectura

Tornar
Plaça Sagrada Família S/n,
Veure el mapa més gran