transparent

Pavelló poliesportiu al parc de la Ciutadella

El poliesportiu de la ciutadella té aproximadament 4.500m2 que reuneixen a les seves instal•lacions una pista de basquet coberta reglamentaria, una pista poliesportiva exterior, una piscina coberta, una piscina a l’aire lliure, un gimnàs i els vestuaris i serveis corresponents. El projecte assimila l’escala del poliesportiu a la dels altres edificis del Parc, procurant reordenar el programa per ocupar el mínim de sòl possible i al mateix temps no elevar-se per sobre dels altres edificis. L’edifici, al igual que succeeix amb la resta dels del passeig Picasso, actua com a tanca del Parc, donant les bases de la futura tanca del Passeig de Circumval•lació. Per això la planta baixa es tanca amb vidre, buscant el màxim de transparència entre carrer i parc. La resta de plantes alternen tancaments vidriats amb massissos, segons l’ús interior, i es cobreix amb lamel•les de fusta per protegir del sol, i mimetitzar-se amb l’arbrat buscant un lloc propi prop de l’ombracle.

Obra seleccionada



Enric Batlle Durany
Joan Roig Duran

batlleiroig@batlleiroig.com

www.batlleiroig.com


Francesc Puig - Arquitecte
Eva Polío - Arquitecte
Cristina Castellví - Arquitecte
Gerardo Rodríguez - Enginyer
Oriol Marín - Arquitecte Tecnic

Tornar
Passeig De Circumval·lació 1,
Veure el mapa més gran