transparent

Reforma d'una casa a Vallvidrera

Aquesta reforma integral treu el màxim profit d’una casa aïllada dels anys 50, descobrint les potencialitats i qualitats que quedaven amagades en un conjunt sense aparent virtut. La distribució es basa en uns volums servidors que alliberen, defineixen i articulen tant un gran espai diàfan que gaudeix de la màxima percepció en diagonal de l’interior, com les habitacions. Aquests volums de mobiliari integrat donen suport a totes les necessitats pròpies de l’ús de l’espai al que s’enfronten i multipliquen les possibilitats funcionals de les zones de circulació, generant espais rics en la relació d’usos segregats. Les façanes es recomponen amb noves obertures, marquesines i amb una nova gelosia de balustres recuperats per aconseguir privadesa i protecció solar, al mateix temps que donem un nou significat a aquest element arquitectònic, destacant, amb la llum i les ombres, les qualitats formals del seu volum cilíndric que quedaven amagades darrera d’un altre significat adquirit.



Carme Muñoz Ramírez
Joan Arnau Farràs

arquitectura@05am.com

www.05am.com


Glòria Puig Moret - Delineant

Tornar
Carrer Palafolls 7. , Barcelona
Veure el mapa més gran