transparent

Transformació dels espais públics a l'entorn de l'Ajuntament i la carretera d'Esplugues

Espais públics reparadors i austers: netejar, ordenar, re-pavimentar, enlloc de començar de zero. S’intervé només en punts estratègics per sanejar el vell teixit especialment degradat amb el pas dels anys. L’espai flueix lliure d’obstacles i estableix la relació entre els edificis públics que aquí es concentren. Ens obliguen a mantenir algunes preexistències.......... responem projectant l’espai com una mena de patchwork: de la vella plaça enjardinada conservem la part central que li atorga un cert caràcter de plaça de poble. El mateix fem amb els espais de joc d’infants que encerclem en un recinte el•líptic. O amb la masia que l’alliberem de les tanques i l’envoltem d’espai públic. L’església, l’edifici de l’ajuntament i la pròpia masia completen el patchwork.

Obra seleccionada



Beth Galí

mail@bethgali.com

www.bethgali.com


Jaume Benavent, Andrés Rodríguez, Ruediger Wurth - Arquitecte
Joan Carles Adell, Sandra Dorado, Francesc Ventura (emab) - Enginyer
Jordi Larruy (amb) - Enginyer
Sònia Bo, Sandra Tous, Irving De La Rosa, Leonor Miguéis - Arquitecte

Tornar
Encreuament Entre La Plaça De L'església I La Carretera D'esplugues. , Cornella De Llobregat
Veure el mapa més gran