transparent

Plug-in Building

L’edifici Plug-in es situa al començament del carrer Pere IV, en l’àrea 22@ de Barcelona. Les illes dissenyades per Ildefons Cerdà, i ocupades inicialment per tallers, indústries i alguns blocs residencials han estat parcialment enderrocades, mantenint tan sols aquells edificis que per la seva singularitat arquitectònica mereixien ser conservats. Nous edificis d’oficines, residencials, hotelers i de serveis, han anat ocupant els espais buits entre els que han estat conservats. La irregularitat de l’illa permet, així mateix, que tingui sentit el creuament a través de l’edifici d’un carrer a l’altre. Per això, l’edifici s’organitza a partir d’una crugia òptima per a l’ús d’oficines, resultant en tres volums creuats, del carrer Pere IV a Pujades. La volumetria final és la d’un edifici fragmentat amb espais verticals entre els volums, els carrers-pati, que donen complexitat espacial a aquests butis interiors de comunicació i accés.

Obra seleccionada



Josep Miàs

miasmail@miasarquitectes.com

www.miasarquitectes.com


Josep Ramón Solé (boma) - Estructures
Josep Masachs (proisotec) - Instal·lacions
Adriana Porta (josep Miàs Arquitectes) - Arquitecte
Carles Bou (josep Miàs Arquitectes) - Arquitecte Tecnic

Tornar
Carrer Pujades 51-57. , Barcelona
Veure el mapa més gran