transparent

Principal al Passatge Batlló

Vam trovar un interior plè de subdivisions, un gran pati, i rastres evidents de 100 anys d’ocupació. El client tenia algunes coses clares; guanyar espai, guanyar llum, molts armaris i no fer un “loft”… Construïm envans d’obra, paral.lels al sentit longitudinal de la planta, que recorren l’interior i surten a l’exterior conectant amb els coberts existents. Separen i sustenten. Les cintes de fusta, encabides entre els envans, s’estiren i es repleguen sense tocar el sostre. Són armaris horitzontals i verticals que a més alliberen les façanes i concentren els serveis. Contenen i unifiquen. Els espais s’encadenen i els pecebem com a seqüències que els fan més grans del que són. Es generen racons i es provoquen solapaments, creuaments, superposicions i trobades. Mirem de desfer els límits entre l’interior i l’exterior, de la mateixa manera que entre els diferents espais interiors. Entenem el projecte com a part d’un procés que no té un final. Deixem la obra acabada i alhora oberta.

Obra seleccionada



David Sebastian Ucles

dsebastian@coac.net

www.sebastianpuig.com


Glenn Deulofeu - Col·laborador Despatx

Tornar
Ptge Batlló 1, Pis Principal, Barcelona
Veure el mapa més gran