transparent

vivenda unifamiliar a Sant Just Desvern

Es rehabilita la vivenda existent i es construeix un annex al pati, on es situa la cuina i un porxo. Es treballa el pati com espai de llibertat i possibilitats. D'ús i de forma. Uns paraments metàl•lics tanquen i obren els àmbits i relacionen espais i persones. Al porxo es pot aparcar i els vehicles poden quedar ocults. La cuina pot ser totalment exterior i el porxo es pot incorporar a les activitats del pati. Tot obert o tot tancat. Els materials es treballen nus, en l’estructura, tancaments i en els acabats interiors, en els mobles de policarbonat i en l'escala de formigó. Les cortines metàl•liques exteriors que separen espais estan formades per lamel•les verticals fixes que tamisen la llum i corren motoritzades per les guies de terra i sostre, modificant l'ús i la forma del pati, oferint diferents possibilitats de viure’l.



Ana Zubelzu Viarje
Antonio Castro Aguilera
Nazari Fabregat Fernández

zfcplan@coac.net

zfc-arquitectes.com


Marta Coedo González - Aparellador

Tornar
Carrer Verge Dels Dolors 11. ,
Veure el mapa més gran