transparent
Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge

LA LINEA Y LA SOMBRA/ ADECUACIÓN DE SOLAR DE LA FUTURA SEDE DE LA RESERVA DE LA BIOSFERA DE LANZAROTE.

LINE AND SHADOW / SOLAR ADEQUACY OF THE FUTURE SITE OF THE BIOSPHERE RESERVE OF LANZAROTE.

LA LINEA Y LA SOMBRA/ ADECUACIÓN DE SOLAR DE LA FUTURA SEDE DE LA RESERVA DE LA BIOSFERA DE LANZAROTE.

|




Imagen Foto Autor
Imagen Foto Autor
Imagen Foto Autor
Imagen Foto Autor

Autors / Autores / Authors

MIRALLAVE, VICENTE 
Web 
vmi@mpc-arquitectos.com 

PESCADOR MONAGAS, FLORA 
Web 

CASAS, ÁNGEL 
Web 
acasas@mpc-arquitectos.com 

TAIRA, JIN 
Web 
jin@mpc-arquitectos.com 

Col·laboradors



Any inici / Año inicio / Start year

Cost / Coste / Cost

25000 €/m²

Subcategoria / Subcategoría / Subcategory

Urban interventions
Intervencions urbanes
Intervenciones urbanas

Àrea / Superfície / Area

370 m²

Client / Cliente / Client

Reserva de la BIosfera/ Cabildo de Lanzarote (Pública)

Dobegui

LOCALITZACIÓ / LOCALIZACIÓN / LOCATION

Tornar

© Biennal europea de paisatge és una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC)
La documentació i informació contingudes a l’Biennal europea de paisatge ha estat lliurada voluntàriament pels arquitectes autors de les obres i, és per això, que els continguts que hi apareixen són responsabilitat exclusiva d’aquells en allò referent als drets d’autor. També és responsabilitat dels autors l’estil i la veracitat de les informacions, que s’han publicat respectant els textos dels seus autors.
La reproducció i difusió d'aquest material está limitada a finalitats exclusivament no lucratives i fent esment sempre de l'expressió: Font: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.